Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Prosím o rady, názory. Už mám jen 6 dní a máme tyto tři jména: Anna, Ella, nebo Leontýna?
@lucienekova Ella
pokud budu mít holčičku, dám rozhodně toto jméno.
Prosím anonym, jsem na začátku těhu
@lucienekova Mně se líbí nejvíc Leontýna, potom Anna. Ella je příšerný
To je těžké - Leontýna mi přijde hezké pro malou holčičku, pro dospělou ženskou se mi to nelíbí; Ella/Ela je teď hodně moderní a je jich spolu s Emičkama hrozně moc; takže bych zvolila Annu (i když i těch je hodně, ale dlouhodobě, takže to jméno tolik netrčí).
Nebo bych zkombinovala Ella a Anna a dala bych Alenu, kterých je teď jako šafránu (v porodnici byla jedna doktorka hotová, že se narodila malá Alenka, prý ji tam přes rok vůbec neměli).
Rozhodně Anička
Je to moc hezké jméno. Ella se mi vůbec nelíbí a Leontýna celkem ujde, ale nedala bych.
Ella je děsné, co to je vůbec za jméno? Jednak je cizí, takže v ČR se bude zásadně představovat „Ella“ se dvěma L a navíc to je spíš zkrácenina od Eleanor nebo Elisabeth, není?
Leontýna pěkné, dospělé jí asi budou říkat Leona - to se mi ale nelíbí, připomíná mi to trochu jméno pro prostitutku
Takže asi ta Anna ![]()
@lucienekova mas sest dni do terminu? Tak bych Annu nedala. Mela nedavno svatek. Taky jsme chteli Annu, ale termin jsem mela 6.8. a tak jsme se nakonec rozhodli pro Anetu, coz je vlastne taky Anna, ale svatek ma v kvetnu. Stejne ji rikame Aninko, Aňo…
Ella ne. Osloveni Ello je hrozny.
Leontynka je krasny
ma ji kamaradka a je to fakt pekny. Rika ji Leuško, taky Tynko…vselijak.