Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Kubido píše:
Za mě nádherné jméno.
Sama mám Viki doma a spíše jsem se u rodiny a kamarádu dočkala kladného ohlasu. Nicméně v poslední době je to hodně dávané jméno, tak je možné že se jich ve školce/škole sejde víc..
U syna ve třídě jsou z 13 holčiček 3 Viktorie
…
Krásné jméno, jen je jich ted všude plno, stejně jako před lety natálek.. ![]()
@Mirka Dušínová píše:
U syna ve třídě jsou z 13 holčiček 3 Viktorie…
u nás zase byly 4 Veroniky a na střední 3. To tak prostě je.
Děkuju všem za názory ![]()
Už jsme 100% rozhodnutý že do toho jména půjdem
ať si každej říká co chce ![]()
Spočítala jsem si, kolik holčiček tohoto jména se aktuálně vyskytuje v okolí mých dětí - ve školce, ve škole, na kroužcích. Došla jsem k zajímavému číslu 12.
Jméno jistě vznešené… ale já bych ho nedala.
@lleennttiillkkaa píše:
u nás zase byly 4 Veroniky a na střední 3. To tak prostě je.
To muselo bejt teda vzrůšo
Já vím, že to tak je…svým příspěvkem jsem chtěla říci, že ve školkách je nyní opravdu Viktorií hodně, třeba tato informace zakladatelce pomůže, já bych třeba hodně frekventované jméno vědomě nedala…
@Mirka Dušínová píše:
To muselo bejt teda vzrůšoJá vím, že to tak je…svým příspěvkem jsem chtěla říci, že ve školkách je nyní opravdu Viktorií hodně, třeba tato informace zakladatelce pomůže, já bych třeba hodně frekventované jméno vědomě nedala…
já taky ne.
Presne tak. Pisete, ze nechcete jmeno, ktere ma kazda druha holcicka. Ale bohuzel mam pocit, ze u Viktorky jste se tedy zrovna netrefili, protoze je jich mraky. Zrovna jako Sofinek, Natalek a Nelinek.
@lleennttiillkkaa píše:
já taky ne.
My dali synovi jméno o kterém jsme si mysleli, že nikdy nebude extra v módě a ejhle uplynulo necelých pět let a batolat a mimin s tímto jménem je jako máku…
![]()
Líbí se mi moc, mít krátké příjmení a holčičku, tak o tom uvažuju. Říkala bych ji Viky nebo Tori.
Me se jedna Viky za 14 dni narodi a at si rika kdo chce co chce je mi jedno jestli se to nekomu libi nebo ne, stejne tak je mi jedno kolik jich v okoli bude. Ja taky nikomu necpu ze se mi nelibi jmena jejich deti
Nam se to jmeno proste libilo od prvni chvile. Kdyz si vezmu zpetne zakladku treba tak jsme ve tride byly taky tri stejnyho jmena a prezily jsme to ![]()
@Leňule97 píše:
@Wikkyna97 Viktorku mám od loňska doma
A jméno jsme tajili, aby měli překvápko, a když se Viky narodila, tak se všichni chytli Viktorky od splavu![]()
ale je mi to šumák
Nedávno jedna maminka v čr pojmenovala svou dceru Análka
nechápu jak jim to mohlo projít..chudák holka
Vážně Análka?
@blabla123 píše:
Vážně Análka?
Rodiče pravděpodobně hodně sledují telenovely
![]()