Jméno Viktorie

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
25179
3.8.16 23:58
@BohunkaP píše:
Rodiče pravděpodobně hodně sledují telenovely :mrgreen: :mrgreen:

já bych řekla, že sledují něco jiného :oops: :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22002
4.8.16 00:32
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
22.8.16 18:58

Taky jsme se dohadovali hodně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
24.8.16 00:15

Viktorií mám okolo sebe docela dost :-D Zrovna dnes jsem se potkala s kámoškou co má skoro dvouletou holčičku s tímto jménem :-D Už v tomto věku umí krásně mluvit, ale svoje jméno „patlá“ :-D Schválně jsem se jí ptala jak se jmenuje a řekla mi, že KIVI :-D Musela jsem se smát :-D To je jak když si naše dva a půl roku stará Verunka objednává v restauraci místo Viney Niveu :-D ale to jsem odbočila od tématu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
24.8.16 00:43

Moc krásný jméno, dcera se tak původně měla jmenovat (měla jsem rozhodnuto dávno před tím, než jsem vůbec přemýšlela o těhotenství :lol: ). Ale neprošla u manžela, takže máme Nelu. Nakonec jsem samozřejmě ráda, protože naše Neluš by se prostě nemohla jmenovat jinak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
24.8.16 18:26

Viktorie - pro mě jméno krásné, vznešené, ale něco mi na něm vadí, nevím co, mám to podobné jako s Gabrielou, taky krásné, vznešené jméno, ale jakmile se řekne Gábina, tak mi to jméno nějak vadí, to jsem ale lehce odbočila od tématu

• Citovat
  • Upravit
1075
24.8.16 18:33

Já jsem chtěla Viktorku, ale dala ji moje kamarádka, se kterou se dost vídám, takže bohužel. Ale Viktorie mi přijde prostě vznešeně. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
24.8.16 18:52

Viktorie byla vloni v první desítce nejčastěji dávaných jmen pro dívky, takže je to dost časté, žádná neobvyklost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
25.8.16 18:28

Já s ním žiju dlouho, no moc se mi nelíbí. :) Nikdo mi tak nikdy neříká, vždy jen Vika, Tori… a ještě minimálně Viky. Rodiče měli skvělý nápad pojmenovat mě a mého bratra Viktor a Viktorie, naštěstí jsme byli od sebe dost daleko věkově. :D;) Divoké devadesátky asi.

Ale nic zásadního, kromě toho, že to jméno je dlouhé, proti němu nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.8.16 21:59

Jméno

Jméno Viktorie jsem měla vybrané ještě, když jsem ani nebyla těhotná. Bylo to top jméno. Teď se rozhoduji mezi Viktorií a Rozálií. Nakonec asi zvolíme Rozálii, když to bude holka, ale Viktorie je taky krásné jméno, vznešené takové :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.8.16 20:49

Mě se mooc líbí to bude asi tím že to jméno mám :D za mě ANO je to neobvyklé a at si každý myslí a vykláda co chce hlavně že se líbí tobě! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
28.8.16 09:40

@Viktorie Kadlecová Viktorek už je spousta, zvlášť poslední léta je hodně užívané. Neobvyklé moc není. :);)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.9.16 14:18

Krásné jméno, jestli i napodruhé budeme mít holčičku bude to Viktorka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.9.16 02:16

My máme Janu Viktorii ;) slyší na obě jména..navíc bydlíme v ulici Nad Splavem :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
19.9.16 11:16
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat