Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@BohunkaP píše:
Rodiče pravděpodobně hodně sledují telenovely![]()
já bych řekla, že sledují něco jiného
![]()
Viktorií mám okolo sebe docela dost
Zrovna dnes jsem se potkala s kámoškou co má skoro dvouletou holčičku s tímto jménem
Už v tomto věku umí krásně mluvit, ale svoje jméno „patlá“
Schválně jsem se jí ptala jak se jmenuje a řekla mi, že KIVI
Musela jsem se smát
To je jak když si naše dva a půl roku stará Verunka objednává v restauraci místo Viney Niveu
ale to jsem odbočila od tématu ![]()
Moc krásný jméno, dcera se tak původně měla jmenovat (měla jsem rozhodnuto dávno před tím, než jsem vůbec přemýšlela o těhotenství
). Ale neprošla u manžela, takže máme Nelu. Nakonec jsem samozřejmě ráda, protože naše Neluš by se prostě nemohla jmenovat jinak ![]()
Viktorie - pro mě jméno krásné, vznešené, ale něco mi na něm vadí, nevím co, mám to podobné jako s Gabrielou, taky krásné, vznešené jméno, ale jakmile se řekne Gábina, tak mi to jméno nějak vadí, to jsem ale lehce odbočila od tématu
Já jsem chtěla Viktorku, ale dala ji moje kamarádka, se kterou se dost vídám, takže bohužel. Ale Viktorie mi přijde prostě vznešeně. ![]()
Viktorie byla vloni v první desítce nejčastěji dávaných jmen pro dívky, takže je to dost časté, žádná neobvyklost.
Já s ním žiju dlouho, no moc se mi nelíbí.
Nikdo mi tak nikdy neříká, vždy jen Vika, Tori… a ještě minimálně Viky. Rodiče měli skvělý nápad pojmenovat mě a mého bratra Viktor a Viktorie, naštěstí jsme byli od sebe dost daleko věkově. ![]()
Divoké devadesátky asi.
Ale nic zásadního, kromě toho, že to jméno je dlouhé, proti němu nemám.
Jméno Viktorie jsem měla vybrané ještě, když jsem ani nebyla těhotná. Bylo to top jméno. Teď se rozhoduji mezi Viktorií a Rozálií. Nakonec asi zvolíme Rozálii, když to bude holka, ale Viktorie je taky krásné jméno, vznešené takové ![]()
Mě se mooc líbí to bude asi tím že to jméno mám
za mě ANO je to neobvyklé a at si každý myslí a vykláda co chce hlavně že se líbí tobě! ![]()
@Viktorie Kadlecová Viktorek už je spousta, zvlášť poslední léta je hodně užívané. Neobvyklé moc není. ![]()
![]()
Krásné jméno, jestli i napodruhé budeme mít holčičku bude to Viktorka ![]()
My máme Janu Viktorii
slyší na obě jména..navíc bydlíme v ulici Nad Splavem
![]()