Druhé mimčo

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4606
11.3.24 18:19

Nesla bych do toho ani nahodou, hlavne kvuli veku. Mam dve male deti a nedokazu si predstavit je mit s padesatnikem, nejak nevim, kde by na to ten clovek bral energii :lol: ale to je fakt jen muj nazor, kazdy to ma jinak, my jsme hodne aktivni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3483
11.3.24 19:42

@lucaa141 Já bych tomu asi nechala volný průběh, nějak cíleně bych se nesnažila, ale pokud by se zadařilo, mimčo bych si nechala. Jsem v podobném věku jako ty (muž tedy mladší) a okolo často rodí mé vrstevnice, ať už druhé nebo třetí :D Jako nezačaly jsme všechny rodit po dvacítce, tak si myslím, že tvůj věk je ještě ok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
12.3.24 00:33

Muži bylo přes padesát, když se nám narodila třetí. Mně 35. Přiznám se, že i kdyby se zadařilo čtvrté, byla bych ráda. Jestli ho chcete a máte na to sílu, jděte do toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
12.3.24 00:50

Jako že chlap v 55 bude živit 3 děti a ženskou na rodičáku z 35 tisíc platu? 8o To teda ani náhodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.3.24 01:11

Tak já si hlavně myslím, že to, jestli bude dobrý otec, nezáleží na věku, ale na tom, jak k dětem přistupuje. I třicetiletý otec může být naprosto nepoužitelný. Záleží, jestli se na to sám cítí a jestli ty máš pocit, že na to energii má.
Riziko vývojových vad je vyšší, to ano. Ale bylo vyšší už při tvém prvním dítěti.
Finančně si to musíte vyhodnotit sami.

• Citovat
  • Upravit
sarah1618
12.3.24 05:36

Zakladatelko, radím, neptej se na internetu, kde nikdo nezná ani Tebe, muže nebo tvou rodinnou situaci. Řiď se svou intuici a srdcem

já ti moc fandím
mě je 37 mám dvouleté dítě, přítele mladšího o šest let a moc si přejeme druhé dítě a pak třeba ještě třetí.

Je to vaše věc

• Citovat
  • Upravit
21714
12.3.24 09:31
@sarah1618 píše: Více

Vždyť ty jsi úplně v jiné situaci, než zakladatelka.
Jejímu muži bude 54 let, když se dítě případně narodí. Plat má docela malý, za to bude muset živit tři děti, mzda ženy vypadne a l tomu opravují barák.
Tvůj přítel má ve třiceti sil dost a život před sebou. Manžel zaklafatelky bude mít šedesát a dítě v první a druhé třídě a další možná na vysoké škole. A před sebou možná ještě dvacet let placení.
Kolik je tvým prarodičům? A jak by dávali mit po sedmdesátce děti, které by byly na střední škole?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4074
14.3.24 17:56

Ja bych do toho sla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Podle rozsáhlé norské studie mají nejstarší děti v rodině v průměru vyšší IQ než jejich mladší sourozenci. Důvod? Najdete na Instagramu.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin