Druhé miminko - jak probíhaly začátky s mimi a sourozencem?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
303
10.3.12 19:58

Ahoj ja jsem o tom ze jsi poridime druhe mimi zacala premyslet tak pred mesicem.A nejspis jsem se rozhodla vysadila jsem prasky.A ted se uvidi. Ale i pres to dostavam strach jak to budu zvladat malemu jsem udelala jeho pokojicek ale jeste nespi celou noc tak se bych ho to chtela naucit aby tam spaval a taky a jeste jenou za noc dostava mlicko tak ze ho to musime odnaucit.jinak pres den je samostatne mimi ktere jsi dokaze hrat samo a dalsi vec musi se naucit chodit na nocnik ale to pres leto snad dozeneme.A pak to bude jenom vsechno idelani :-) a take by jsme chteli holcicku nechala jsem jsi ji vypocitat podle Jonasovi metody tak uvidime jestli to pristi mesic vyjde.Asi jsem blazen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
10.3.12 21:46

anetka: mam stejny plan, taky chci maleho pres leto naucit poradne na nocnik od plenkovat at pak mam mene prace. a od koho sis to nechala vypocitat? :) ja bych taky chtela holcicku. jinak my zaciname snazeni pristi mesic :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
23.3.12 19:41

ahojky, tak každý začátek je těžký. Ale upřímně řečeno sama za sebe - myslela jsem,že to bude horší. První syn byl a je zvyklý na nějaký režim dne a hlavně od 17té hodiny, kdy prostě musí být klid. Jsem za to neskutečně ráda protože to je takový malý rarach…a samozřejmě jsme se museli sladit i s druhým synem. A šlo to kupodivu lehce. Ono jde o to zatnout zuby a vydržet ikdyž je to někdy hoodně těžké. Teď je staršímu skoro 4 roky, mladšímu 16měsíců, oba chodí spát po večerníčku přečtu jim pak pohádku a je klídek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.7.22 13:14

Zdravim otehotneli ste nektera za 6az skoro 7 mesicu od porodu? Jak ste to pak zvladali s dětmi? Dekuji

• Citovat
  • Upravit
kocourGarfield
23.7.22 16:58

Držím palec.

Příspěvek upraven 23.07.22 v 17:06

• Citovat
  • Upravit
kocourGarfield
23.7.22 17:00
@Anonymní píše:
Zdravim otehotneli ste nektera za 6az skoro 7 mesicu od porodu? Jak ste to pak zvladali s dětmi? Dekuji

No já mám 2 specifické děti 19 měsíců od sebe a tedy ze začátku to byli velmi náročné.
Ale mám kamarádku která s klidným dětmi, babičkou vedle sebe a paní na úklid byla v pohodě.

• Citovat
  • Upravit
kocourGarfield
23.7.22 17:04
:)
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Podle rozsáhlé norské studie mají nejstarší děti v rodině v průměru vyšší IQ než jejich mladší sourozenci. Důvod? Najdete na Instagramu.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin