Vztah k sourozencům

4092
5.2.12 13:31

Vztah k sourozencum

Ahojky zajímalo by mně jaký máte vztah k více dětem? Máte jednoho radši nebo třeba upřednostňujete u někoho něco a u druhého něco jiného nebo máte rády každého jinak? Nějak si zatím nedovedu představit jaké je to mít více dětí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14046
5.2.12 13:46

jsou vlastnosti, které mi jsou bližší, které mám u děgtí ráda a které ne. radši nikoho nemám, jen jsem tolerantnější na mimino, právě kvůli věku a tomu, co si s bratry užívá, ale brzo přestanu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
5.2.12 13:51

Tak nemuzu rict, ze bych jedno z mych deti mela radeji, ale je rozdil v pristupu k devitiletemu a ke ctyrmesicnimu miminku. Oba jsou to moji milacci ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1984
5.2.12 14:00

Když jsem čekala druhý,tak jsem o tom taky přemýšlela :D A ono to naskoči prostě samo a mám je ráda stejně :D

Příspěvek upraven 05.02.12 v 14:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
5.2.12 14:00

Mám je ráda stejně..Ale ony jsou obě zlaté, nevím jak by to bylo, kdyby byly rozdílné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
5.2.12 14:02

Zadne nemam radeji nez to druhe, nicmene rozdil v pristupu vzhledem k vekovemu rozdilu jedenacti let u nas taky je..

Příspěvek upraven 05.02.12 v 14:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
5.2.12 14:02

Souhlasím s tím, že jde o jiný přístup- já mám každé dítě jiné, jedno problematické, mám ráda všechny stejně.

• Citovat
  • Upravit
23864
5.2.12 14:17

Mám obě ráda moc. A snažím se mezi nimi žádné rozdíli nedělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3368
5.2.12 14:58

Taky jsem o tom přemýšlela, když jsem byla těhotná. Vlastně o tom občas přemýšlím i teď, až miminko povyroste, jestli nebudu upřednostňovat jednoho před druhým. Ale pevně doufám, že ne. Jak píšou holky, chce to asi jiný přístup ke každému, ale milovat je stejnou měrou :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Podle rozsáhlé norské studie mají nejstarší děti v rodině v průměru vyšší IQ než jejich mladší sourozenci. Důvod? Najdete na Instagramu.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin