Druhé umělé oplodnění

polokoule
28.1.14 14:59

Druhe umele oplodneni

Ahoj.Mame prvni ditko z umeleho oplodneni. Povedlo se dikybohu na prvni pokus. S pritelem jsme se shodli, ze ke konci roku bych chtela zacit resit druhe mimi. Pujdu zas na um. oplodneni. Nemam totiz vejcovody. Myslite ze az budu chtit, muzu jit za gynekologem a rict, ze chci druhe a on mi da hned zadanku do centra asist. reprodukce? Jde to hned tak hladce? A je tu nektera z vas ktere se zadarilo um. oplod. na 1 pokus, pak jste sli na dalsi a vyslo hned i druhe? Ja nechci moc cekat, dokud jsem relativne mlada. Nepripoustim si, ze by mi to druhe nevyslo.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4181
28.1.14 15:02

Tak pokud nemas vejcovody, tak jina sance není, tak by se gynekolog nemel pozastavovat. Normalne bych mu rekla o zadanku.
Mimochodem - zamrazeny embryja od minula asi nemate? (to by ses asi neptala). To bys mohla podle mého nazoru jit do příslušného CARu rovnou, s tim, te chces KET. To asi ale není Tvuj pripad :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
28.1.14 15:02

Myslíš, že je potřeba žádanka? Šla bych rovnou do caru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45689
28.1.14 15:25

Zadnou zadanku nepotřebuješ, muzes jit rovnou do jakéhokoliv CARu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
28.1.14 15:33

@polokoule žádnou žádanku z gyndy nepotřebuješ, objednej se rovnou do CARu.
Já mám taky dcerku hned z 1.IVF,pak jsem byla ještě na KETu,2.IVF i 3.IVF a bohužel, zatím nic :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
28.1.14 15:40

@polokoule žádanku nepotřebuješ. Na nic bych nečekala a normálně se objednala do caru. U nás bohužel 1.pokus nevyšel, tak čekáme na druhý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
28.1.14 15:52

@polokoule Tak tak, žádanka není třeba. Samozřejmě jsou tu takové, není důvod proč by to klapnout nemělo, na druhou stranu IVF čistě staticky 100% úspěšnost nemá, k tomu že klapne hned další transfer bych se rozhodně neupínala ;) To už bychom přece jen chtěly trochu moc :)

(mám kluka z prvního transferu, druhý transfer byl negativní)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4692
28.1.14 15:54

Žádanku nepotřebuješ. Rovnou se objednej do CARu :) Hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
28.1.14 16:13
@polokoule píše:
Ahoj.Mame prvni ditko z umeleho oplodneni. Povedlo se dikybohu na prvni pokus. S pritelem jsme se shodli, ze ke konci roku bych chtela zacit resit druhe mimi. Pujdu zas na um. oplodneni. Nemam totiz vejcovody. Myslite ze az budu chtit, muzu jit za gynekologem a rict, ze chci druhe a on mi da hned zadanku do centra asist. reprodukce? Jde to hned tak hladce? A je tu nektera z vas ktere se zadarilo um. oplod. na 1 pokus, pak jste sli na dalsi a vyslo hned i druhe? Ja nechci moc cekat, dokud jsem relativne mlada. Nepripoustim si, ze by mi to druhe nevyslo.

ahoj, mrazáčky vám z prvního nezbyly?? Taky nám vyšlo první a už se pomalinku chystám na další pokus.. my teda mrazáčky máme.. takže to celé znovu podstupovat snad nebudeme muset.. Přeji, ať se zadaří opět na první pokus :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
28.1.14 16:40

Také nemám vejcovody, obě holky mám po IVF. Starší po 1IVF a druhou po 7IVF. Na 1 KET jsem šla, když bylo starší 1rok a mám holky 4roky po sobě. Žádanku jsem neměla ani u jedné šla jsem rovnou do CARU. Přeju t se brzo podaří :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí