Druhé zamlklé těhotenství

3515
3.5.13 19:08

Druhé zamlklé těhotenství

Ahoj holky,
dneska jsem se na gyndě dozvěděla, že se moje těhotenství opět nevyvijí, tak jsem z toho celkem v depce :( Stalo se mi před rokem to samé, vždycky je to hned na začátku. Asi bych potřebovala slyšet nějaký pozitivní příběh, je tady někdo, komu po dvou potratech vyšlo třetí těhotenství v pohodě? Začínám mít obavy :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9970
3.5.13 19:36

V nemocnici se mnou ležela pani, která už byla na druhý revizi po zamlklém těhu. Dělali jí i genetiku a všechny výsledky měla v pořádku. Pak jsem jí potkala asi za rok a půl a vezla si kočárek s mimčem :)…já myslím, že tohle se prostě někdy stává, i pro doktory je to záhada. Já měla před třemi lety taky zamlklé těhu a jsem zvědavá, jak to bude dál, až znova otěhotním

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
3.5.13 19:42

Ahojky já jsem po dvou zamlklých potratech a po třetí se to opravdu povedlo, dneska mám 2-letého kluka a čekám druhé :) Držím palečky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
3.5.13 19:43

Vydrz vse bude dobre. Ja si to zazila trikrat, uz nedoufala, alergicka na reci atd. Delali nam genetiku, imuno atd. Na imuno neco malo zjistili, hned nasadili leky a to same na stitnou zlazu. A ted se mi tady smeje pomalu pul rocni holcicka. Opravdu si vydupej vsechna vysetreni a nenech se odradit tim, ze se to nekdy stava.!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
3.5.13 19:51

Ahoj já měla taky dvě zamklé těhu poslední loni v srpnu a v šestinedělí sem otěh otněla a ted mám dvacet dní do porodu budu mít chlapečka taky ti to víde moc moc přeji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
3.5.13 20:16
To byla rychlá, že za půl roku od vyšetření a druhém potratu už si vezla kočárek, to je inspirativní
@Komteska80 píše:
V nemocnici se mnou ležela pani, která už byla na druhý revizi po zamlklém těhu. Dělali jí i genetiku a všechny výsledky měla v pořádku. Pak jsem jí potkala asi za rok a půl a vezla si kočárek s mimčem :)…já myslím, že tohle se prostě někdy stává, i pro doktory je to záhada. Já měla před třemi lety taky zamlklé těhu a jsem zvědavá, jak to bude dál, až znova otěhotním
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tterrezzkaa
3.5.13 20:17

Ahoj, taky mám za sebou dvě…to druhé bohužel ve 24tt… genetika v pořádku, nikdy nepřišli ne příčinu. Teď mám měsíc do porodu a vše je ok, tak už i věřím, že to vyjde. :-))

• Citovat
  • Upravit
2892
3.5.13 20:34

Ahoj, potratila jsem 3×, jednou před narozením syna a dvakrát po něm. Pak jsem na to už neměla nervy, ale po 14 letech mi to nedalo a podařilo se napoprvé a teď mi tu běhá 2,5 letá holčička. Neboj, to není konec, určitě to vyjde, příroda ví sama, jak to zařídit. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
3.5.13 20:39
@terinka4444 píše:
To byla rychlá, že za půl roku od vyšetření a druhém potratu už si vezla kočárek, to je inspirativní

já tam psala za rok a půl :)…stačí umět pořádně číst :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
6.5.13 08:31

Ahoj, já taky 2×ZT, žádná vyšetření jsem neabsolvovala a napotřetí to dopadlo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
7.5.13 08:21

Jsou věci mezi nebem a zemí, které neovlivníme. Ale musíme věřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9269
8.5.13 21:06

@Sofie2013 Ahoj, chtěla bych tě povzbudit, nám se to stalo 2× za sebou. Jednou to byly dokonce dvojčátka. Letos se nám narodila zdravá holčička. Užíváš nějaké vitamíny? Mně doporučili Femibion 800. Je drahý, ale dobrý. Po roce užívání se těhu povedlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3515
8.5.13 21:11

Zatím nic neužívám, ale ten Femibion si taky pořídím, doktorka právě říkala, že je možné, že si moje tělo neumí vzít z jiných přípravků kyselinu listovou a toto, že je aktivní forma. @fiona313 tak to je super, že se Vám mimi povedlo, snad budu mít taky štěstí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9269
8.5.13 21:17

@Sofie2013 Ten Femibion si pořiď. Doporučoval mi ho i hematolog. Počítej, že se musí brát nějakou dobu. Já ho brala rok před otěhotněním. O mimi se budeme snažit až příští rok a beru ho už teď. Další pozitivum pro mě je, že mi krásně po něm zhoustly vlasy. :palec: Taky bych si asi vydupala nějaká další vyšetření. Genetika, hematologie, imunologie…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3515
8.5.13 21:26

To mám v plánu, doktorka sice říkala, ať to zkusíme potřetí a pak mě kdyžtak někam pošle, ale já už na to asi nemám nervy, takže ji zkusím přesvědčit na ta vyšetření už teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty