Proč se opakují spontánní potraty?

70
30.4.13 19:55

Proc se opakuji spontanni potraty

Otehotnet schopna jsem, ale kazdy druhy mesic je to pryc… Ma nekdo tu samou zkusenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
30.4.13 20:02

@Ewa7 chtělo by to zajít na imuno vyšetření

• Citovat
  • Upravit
Debie
30.4.13 20:09

Moje známá to tak taky měla, nakonec se našla příčina ve srážlivosti krve, další těhu už bylo OK, píchala si Fraxiparin, byla hlídaná na hematologii…

• Citovat
  • Upravit
70
30.4.13 20:29

Dekuji moc vsem za odpoved. Jsem po ctvrtem sponntanim potratu a po druhe kyretazi a nikdo mi nic nerekl!! Vcera jsem byla naposledy v UNI klinik v Insbrucku. Myslela jsem, ze jsou rakusaci dal nez cesi. Ale mela jsem neunosne bolesti, brecela jsem doslova v cekarne. Ostuda, ale nechali me v klidu cekat dve hodiny a pak nic nenasli. Ze je vse po potratu ok. I krevni testy v norme. Zadny zanetltlivy loziska. A to jsem jela k lekari, az diky tomuto foru. Mylsela jsem zenmam divne menzes. / Ptala jsem se, zda ty bolesti jsou normalni a zda po tolika potratech mam narok na nejake vysetreni, ale prej je vse v uplnym poradku. Ale tady jsemcetla, neco o srazlivosti krve a tak. BUDU MOC RADA ZA JAKYKOLIV NAZOR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
30.4.13 20:29

Kolikrát se Ti to přihodilo? Já měla první těhotenství ukázkový, mimi donošený. Pak dva spontánní potraty z NIČEHO NIC, a teď jsem zase těhotná, a vše jak má být. ŤUK ŤUK. (Otěhotněla jsem 3× během 5m!!!)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
30.4.13 20:32

JAKE IMUNO VYSTRENI MAM VYZADOVAT???
JA SI TO PRELOZIM DO NEMCINY, ALE NIKDO MI NIC TAKOVYHO NENABIDL. CO MAM VYZADOVAT. ZEPTAM SE NA TEN LEK. jsem zvedava, jak se budou tvarit. V CR nic nefunguje, ale vypada to, ze lekari jsou u vas snad fakt lepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
30.4.13 20:36

Behem deseti let 4krat sponntanni potrat. ale s s bolestma, ALE DRELA JSEM, DELALA JSEM KARIERU, TAK JSEM TO VYDRZELA BEZ DOKTORA A DVAKRAT VE 4 mesici v nemocnici a do ted nikdo nic neresil. fakt ne. ja nejsem lekar a zacala jsem nad tim premyslet az par dni pred tim, enz jsem prisla o baby ted, kdyz to u vas ctu. A hodne mi to dalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
30.4.13 20:39
@Debie píše:
Moje známá to tak taky měla, nakonec se našla příčina ve srážlivosti krve, další těhu už bylo OK, píchala si Fraxiparin, byla hlídaná na hematologii…

Dekuji za odpoved. Fraxiparin? Zeptam se na to. vsichni lekari to vedeli v Praze i v Insbrucku a nikdo me na nic neupozornil. nalezy byly ukazkove super gut a baby vzdy pryc. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
30.4.13 20:42
@Anonymní píše:
@Ewa7 chtělo by to zajít na imuno vyšetření

Dekuji za odpoved. Jake imuno vysetreni mam vyzadovat? Nalezy z nemocnice jsou nechutne nad normal dobry a ja nic nedonosim.. Divim, se, ze mi zadny dalsi doporuceni na vysetreni nedali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
30.4.13 20:48

Mně vzala gynekoložka krev hned po těch dvou spontánních potratech, a poslala jí na vyšetření na genetiku kvůli možné trombóze. Na genetice se nic nepotvrdilo (jen zvýšená pravděpodobnost výskytu oproti běžné populaci). Ale pro jistotu mi předepsala Utrogestan hned od začátku dalšího těhotenství.
Nic víc neporadím, bohužel (nebo bohudík) nemám tolik zkušeností. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
30.4.13 20:50

Dekuji i tak za nazor :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
30.4.13 20:51

Ve ct mam kontrolu v nemocnici, hezky se jich na to IMUNO ZEPTAM! jaktoze to v Cechach jde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
30.4.13 21:02

Je vhodne vyšetriť genetiku a tzv. trombofilné mutace. Ďalej veľký provlém sposobujú antofosfolipidové protilátky je priamo popísané, že sposobujú potraty v prvomtrimestry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
30.4.13 21:10

Navic jsem vyuzila nemocenske na navstevu k zubari dnes. mam novou lekarku… a prej - vsichni rusti i cesti pacienti maji vytahyny koreny ze zubu. Normalka, ne?!///// No par mi jich asi taky vzali v puberte… v CR. Mela jsem ulomenou spicku vepredu, chtela jsem to jen natahnout bilou plombou a jit do postele a kecala mi do toho pul hodiny, malem jsem omdlela po vcera v nemocnici. Ale neco jsem pochopila az doma… Fakt sila. V CR mi pri kazde mensi bolesti nelecili zub, ale vytahli nerv. / Pak kdyz jsem zila v Nemecku jsem se Pozastovovala nad tim, ze mi zoubecek lecil i pul roku. No na dlouho, ale nic me nebolelo, zadnej nerv netahal, jenz vzdy vlozil lek a zub mam doted. No a ted
mi rakouska doktorka rika,: krasnej bilej zub bez nervu je mrtvej zub a je pro telo neco jako MRTVEJ PRST, KTEREJ NENI AMPUTOVANEJ. A tech Vas je z postkomunisticke evropy strasne moc.
Takze zjisti od kolegy, kdy muzu jit po potratu na PORADNEJ RENTGEN, PAK POJEDU NA IMUNOLOGII, KDE ME ENTGIFTEN, NO proste me zbavi neradu z tech mrtvych zubu, kde je postizena i kost, coz u Cechu nikdo nezjistuje a pak budeme lecit me krasne zuby, ktere me neboli, jsou bile ale podle ni mrtve a pak BY TO MELO MIT VLIV NA KREVNI SRAZLIVOST A JA budu mit 50% SANCI ZE ME TELO NEVYPUDI PLOD KAZDY DRUHY MESIC. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
30.4.13 21:13

DEKUJI ZA KAZDY NAZOR. uz toho je na me dost :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty