Druhy antikoncepcí - váha

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
qia
99
7.8.12 23:56

Druhy antikoncepcí - váha

Prosím Vás, potřebuji poradit.. beru ted antikoncepci lindynette 20 a přibrala jsem 3 kg za 2 mesice!!Malo jim, civicim a nehubnu, spíše tloustnu… Před tím jsem brala yasminelle a byla jsem celkem spokojená, jen mi přislo že jsem neměla tolik chut k sexu a hlavně je celkem draha! Jaké mate zkušenosti vy z anti???Poradte po jaké se netloustne… děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2659
8.8.12 00:03

To je hodne individualni. Ale urcite se netloustne po nehormonalni antikoncepci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Loraine
8.8.12 00:07

Ahoj, to je fakt individuální, já třeba netloustla po žádné. Záleží taky jak moc a co cvičíš, nepřibíráš třeba svalovou hmotu? Když jsem chodila do posilovny, postava se zlepšila, ale váha šla nahoru, protože svaly jsou těžší než tuk

• Citovat
  • Upravit
8097
8.8.12 00:17

Tak jí když změnila antiko. tak jsem pčibrala za 3 měsíce 10 kg 8o a byla to Sunya

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
8.8.12 07:47

Mě žádná HA neseděla, tak jí už neberu (ale je fakt, že když by bylo druhé mimčo, tak by se nic nedělo, ale zatím v plánu není). Měla jsem několik druhů, buď jsem nabírala nebo stále špinila. Váha mi „stála“ u Jeanine - nemá zadržovat vodu. Její obdoba (stejné hormony), ale o něco levnější varianta je Jangee. Pak na podobném principu je i Dienille (má stejný hormon jako Yaz nebo adine te´d nevím)-zase nemá zadržovat vodu a je o něco levnější než licenční léky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9356
8.8.12 08:05

Antiko jsem vysadila, Tloustla jsem po každe co jsem brala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Judi
8.8.12 08:10

Já netloustlnu po žádné HA. Brala jsem 7 let Pramino, po dětech YAZ a teď Yasminelle. Beru je kvůli migrénám, obsahují prý nejméně hormonů na trhu. Jsou sice dražší, ale 1000,– Kč na 3 měsíce není zase tam moc.

• Citovat
  • Upravit
25324
8.8.12 08:54

Beru taky YAZ, nejnižší dávka hormonů, a působí proti zadržování vody v těle. Špatnou zkušenost jsem měla s Regulonem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
qia
99
8.8.12 11:10

A co jeanine nebo yadine? prý taky dobrá antika… Potřebuji nějakou co nezadržuje vodu..Hodně jsem slyšela že po nějakých antikách je víc histerie, měni se nalady a pravě ty chutě na sex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
12.8.12 11:42

@qia Po žádné HA se nepřibírá, pouze může zvyšovat chuť k jídlu nebo zadržuješ vodu…ale myslím, že sis odpověděla sama: „Malo jim, civicim a nehubnu, spíše tloustnu“ tam bude asi zakopený pes…když jíš málo, nemůžeš hubnout, protože tělo si vše ukládá, pro případ, že by dostávalo ještě míň…takže možná bude lepší normálně a zdravě jíst a nevymlouvat se na prášky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
qia
99
12.8.12 19:14

Jím malo, znamena že se nepřijídam a nejím sladké. Jím 5krat až 6 krat denně a zdravě…přesně jak mam jist, trenera mám a ten mi radí… ted jsem ji vysadila.tak snad to pujde uz bez ní lepe. takze ano je to HA…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí