Druhý cyklus po Postinoru

er234
1.2.25 03:35

Druhý cyklus po postinoru

Ahojte, chtěla bych se zeptat jestli nemáte podobnou zkušenost jako já. Diskuzi o postinoru je tu spousta, ale nenašla jsem bohužel nic podobného moji situaci. 9.12. 24 jsme měli s partnerem nechráněný styk a i když šlo o přerušovanou soulož nějak jsme se vyschyzovali kvůli možné kapičce vášně. I když je velmi nepravděpodobné, že by se to stalo vzala jsem si 11.12. postinor. Menstruace mi mela přijít až 30., ale špinění se objevilo už pár dnů po užití a menstruace pak prisla 26.12. Ta byla normální jako vždy. Nyní jsem očekávala MS 27.1. ta ale nedorazila a mám jiz 5 dní zpoždění. Test jsem si projistotu dělala v úterý a byl negativní. Mám se něčeho bát nebo je to po postinoru normální? Mela jsem ted i vzhledem ke zkouškovému období dost stresu..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3009
1.2.25 06:19

Stres umí rozhodit ms, stejně tak hormonální nálož z Postinoru…každý reaguje inak. Pokud už máš za sebou jeden cyklus, test je negativní, a snad nechraneny sex jsi od té doby neměla, moc bych se nebala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
1.2.25 08:36

To bude v pohode. To vis, no, je to dryjacek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
2.2.25 01:31

Postinor může snadno způsobit nepředpokládaný posun menstruace, takže se těhotenství nemusíš bát, zvláště, když jsi měla test negativní. Milovali jste se krátce po menstruaci a i bez Postinoru v tomto období není pravděpodobnost otěhotnění velká, zvlášť, když to partner do Tebe nepustil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí