Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
misphulin píše:
57 hodin![]()
klobouk dolu…Vy chcete ještě třetí?
Já teda chci zatím dve
budou ale o 17mes od sebe tak třeba za deset let…:-)
Ja se spis divim, ze jsem chtela druhe. Z nejakych zahadnych duvodu z toho porodu nemam trauma, ale dobry pocit. Mela jsem stesti na super lidi, dostatek podpory a porod zakonceny vytlacenim ditete (mistama to vypadalo na cisare). Treti uz cekame, rodit se mi moc nechce, ale co uz mi zbyva, ze jo
?
misphulin píše:
Ani uprvního.. tý jo
Počkej, to ještě neznamená, že jsem po tom prvním porodu nebyla zaštupovaná jak ponožka
. No a pak už to bylo s každým porodem lepší
6.dítko mělo 4950kg a schytala jsem jen 3 stehy ![]()
misphulin píše:
Jé tak hodne štěstí!!!:)
Ty asi nemáš zaplé metříky. Nahoře v liště máš zobrazit podpisy ![]()
Pardon za OT ![]()
Fragolo ty jsi neskutecna osoba
. Fakt nikdy nemuzu odtrhnout oci od tvych metru. Ale treba moje mamka je take hrdinka, ja mela 4800, 58cm, mamince bylo 42, porodila za 3 hodky bez jedineho stehu a za dva tydny byla v bikinach (narodila jsem se v pulce srpna a mamka se mnou chodila na koupak (do stinu pod strom obe, samo litr)).
misphulin píše:
Jé tak hodne štěstí!!!:)
Diky Misphulinku, tobe taky. Neboj, to pujde urcite hladce. Druhe porody byvaji nejlepsi, navic tak brzo po prvnim. Telo bude vedet, co ma delat ![]()
misphulin píše:
METŘÍKY?
Uvidíš až to zapneš. Jsi koukám nováček ![]()
Nahoře nad těmito příspěvky je lišta … fotoalbum tématu, vypnout reakce emailem … a zapnout podpisy (tak nějak)
Tak na to klikni ![]()
misphulin píše:
jÉÉÉJDA.kleště nám taky hroziliNaštěstí jsme to zvládly..:-( No mám strch z prvního jsem takový strach neměla…:-( A ted čeká me to za necelý mesíc…
No ono to ani jinak nešlo, malý se v porodních cestách vzpříčil a zaklonil hlavičku.. na nějo jiného už bylo pozdě. ALe po té zkušenosti jsem se třetího bálá přímo šíleně. Proběhlo to ale úplně hladce. Stani
Nahore na strance, tesne pod nazvem diskuze klikni na Zapnout podpisy.