Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Chci se zeptat ,první porod jsem mela i z bolestma za 4,5hod za sebou.. Ale ted čekám druhé a mám trochu strach ,který porod byl pro Vás lepší nebo rychlejším první nebo druhý ?:-) ![]()
U mě byl duhý porod rozhodně rychlejší, intenzivnější a bolestivější. Ale pravidlo to být nemusí ![]()
PRÁVE HODNE Lidí říká,že druhý je bolestivější,ale rychlejší.. Tak nevím,doufám,že to tak bude. První porod mi trval i s bolestma 4,5hod a křížový bolesti
No první trval 9 hodin, druhý 7 ale ukončily to kleště a třetí byl hotový za 3 hodiny.
jÉÉÉJDA.kleště nám taky hrozili
Naštěstí jsme to zvládly..:-( No mám strch z prvního jsem takový strach neměla…:-( A ted čeká me to za necelý mesíc…
První porod - v porodnici od 11:00 a v 15:43 kluk venku. Křížové bolesti.
Druhý porod - v porodnici od 19:00 a v 3:46 první dítě venku. Křížové bolesti.
Mně to přišlo stejný, nebo alespoň hodně podobný
A časově akorát, ani překotný porod, ani nic zdlouhavého ![]()
U mě byly oba porody tak přibližně stejně dlouhý. Asi tři a půl hodiny od počátku bolestí. Ale druhý porod mě bolel daleko víc než ten první.
no… tak ted se bojím ještě víc:DD a ještě dotázek nastřihávaj při druhým porodu?
Prvni porod 57 hodin.
Druhy porod 3 hodiny
(intenzivnejsi, bolestivejsi, vyrazne kratsi).
Jaky asi bude treti
?
misphulin píše:
no… tak ted se bojím ještě víc:DD a ještě dotázek nastřihávaj při druhým porodu?
U prvniho ano, ale malinko, u druheho ne, mela jsem jednu malickou trhlinku, ale bez siti.
misphulin píše:
Já měla nástřich u obou porodů ![]()
57 hodin
klobouk dolu…Vy chcete ještě třetí?
Já teda chci zatím dve
budou ale o 17mes od sebe tak třeba za deset let…:-)
misphulin píše:
U mě ani u prvního, ani u druhého ![]()