Druhý porod

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10639
5.3.12 09:10

Me prvni porod vyvolavali,trvalo to celkem 17hodin,mala mela 2kg,45cm.Bolest silena :zed: uz ji je 10 let.Ted mam 7mesicniho klucinu,vazil 3540g,50cm,bolesti zacaly nevinne o pul 6rano,v 7h jsem varila kafco,po pul 8odjezd do porodnice,maly se narodil v 9.10h.Proti prvnimu porodu prochazka rajem :mrgreen: .Jen to siti.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
5.3.12 09:11

oprava:po pul 8 odjezd do porodnice… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
5.3.12 10:39

Ahojky:
1.) porod trval od prasknutí vody doma (kontrakce nepravidelné celý den)8,5h :-)Do porodnice jsem přijela ma 3,5cm

2.) porod trval 3,5h od prasknutí vody-ale to jsem byla už v nemocnici protože jsem přenášela. A to jsem se otevřela za 45.minut z 2cm na 10cm a ještě stihla porodit. Taťka přišel 10.minut po porodu a to máme půl hodiny cesty z baráku do porodnice a já mu volala když jsem byla na 6.cm a ještě jsem na něj asi 2kontrakce čekala ale pak jsem, to už nedala :-D A řekla gynDr., že prostě už chci rodit a na něj čekat nebudu :-D Taťka když přišel jak jako nechápal, že je už Gabrielka venku :-D Prej dyť jsi byla před chvilkou na 6cm :-D
Snad 3.porod stihne :-)) ale to je ještě ve hvězdách :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
5.3.12 10:43
kkaattkkaa píše:
Me prvni porod vyvolavali,trvalo to celkem 17hodin,mala mela 2kg,45cm.Bolest silena :zed: uz ji je 10 let.Ted mam 7mesicniho klucinu,vazil 3540g,50cm,bolesti zacaly nevinne o pul 6rano,v 7h jsem varila kafco,po pul 8odjezd do porodnice,maly se narodil v 9.10h.Proti prvnimu porodu prochazka rajem :mrgreen: .Jen to siti.. :(

Gabča měla taky 3.540g :-) a měla jsem vevnitř 3.stehy (na čípku-prý kvůli častým zánětům, že ho mám popraskaný) a nevku asi 2. ale hráz mi nepraskla ani jsem nebyla nastřižená. Hlavička v pohodě ale Gabuš měla prý velký pupík (o 2.cm než byla hlavička) asi před porodem se pořádně nadlábla :-D teď už to má stejný :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
5.3.12 17:17
petula.bir píše:
kkaattkkaa píše:
Me prvni porod vyvolavali,trvalo to celkem 17hodin,mala mela 2kg,45cm.Bolest silena :zed: uz ji je 10 let.Ted mam 7mesicniho klucinu,vazil 3540g,50cm,bolesti zacaly nevinne o pul 6rano,v 7h jsem varila kafco,po pul 8odjezd do porodnice,maly se narodil v 9.10h.Proti prvnimu porodu prochazka rajem :mrgreen: .Jen to siti.. :(
Gabča měla taky 3.540g :-) a měla jsem vevnitř 3.stehy (na čípku-prý kvůli častým zánětům, že ho mám popraskaný) a nevku asi 2. ale hráz mi nepraskla ani jsem nebyla nastřižená. Hlavička v pohodě ale Gabuš měla prý velký pupík (o 2.cm než byla hlavička) asi před porodem se pořádně nadlábla :-D teď už to má stejný :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
5.3.12 17:18

petula-omluva,malyho mam na kline a pripojuje se ke psani :) tak to se mala posilnila na tu makacku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
5.3.12 17:22

Zakladatelko to je asi dost individuální.
Můj první porod byl vyvolávanej - hned po čípku jsem dostala silný bolesti a za 2hod byla malá na světě. Ten druhý byl taky vyvolávanej, začalo se ráno ale prostě se mi rodi¨t nechtělo,takže jsem normálně existovala a nudila se v porodce. Večír (po X čípcích)Mudra vypěnila a rovnou prdla vodu, kontrakce během chvilenky a za 2hod opět nebylo co řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
14.3.13 14:39

Ahoj maminky, ráda bych znovu otevřela tuto diskusi :) brzy mě čeká druhý porod a jsem z toho už nervozní :) vím že každý případ je individuální ale i tak by mě zajímali vaše zkušenosti jestli byli rychlejší nebo na opak, nebo jestli přišli dřív nebo si dávali na čas :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2618
14.3.13 14:46

U me zhruba stejny. Casove i narocnosti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
14.3.13 15:07

Druhou dcerku jsem porodila 2 dny po termínu (první 3 dny před termínem). ;) Já měla druhý porod oproti prvnímu pohodový a rychlý. ;) Ráda na něj vzpomínám. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
14.3.13 15:17

Ahoj, syna jsem rodila týden po termínu, zakončen akutním SC, po 6,5 hodinách. Dcerku 4 dny před termínem, spontánně, také 6,5 hodiny ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11560
14.3.13 15:22

Mě by zajímalo jaký je druhý porod po dlouhé době, v mém případě po skoro 11 letech? Přemýšlím jestli to nebude jako u prvorodiček. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
14.3.13 15:33

@Lenule213 - no já rodila po 6,5 letech a první jsem si užila začalo to ve čt. v noci a rodila jsem až v sobotu ráno císařem, malýmu se nechtělo na svět :), ale bolesti skoro žádný, teda oproti druhýmu mimošku, to byla skoro rychlovka za 5 hod od prvních kontrakcí a bylo to, je fakt, že bolesti šílený min.po min. ale rozdejchala jsem to a samotné tlačení tak 10 min a bylo hotovo, takže každý porod absolutně jiný a byla jsem vlastně, skoro jako prvorodička, vůbec jsem nevěděla do čeho jdu u prvního to bylo jak píšu úplně jiné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11560
14.3.13 15:42

@jannaa já jsem prvního syna porodila po 5 hodinách od prasknutí vody, tak si říkám, že po druhé by to mohlo být stejné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
14.3.13 16:11

@Lenule213 - může a nemusí vždy :lol: je to 50 na 50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie