Druhý porod - jak probíhal?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
88
2.2.12 13:16

Můj druhý porod byl lepší. Ve 23.00 na porodním sále a než jsem se pořádně uložila na monitoring, tak se malej hlásil na svět - 1.28 :-) Bolelo to, ne, že ne, ale šlo to mnohem rychleji, než poprvé a to jsem měla 9let pauzu :-) Držím palečky, ať vše dobře dopadne, ty i miminko jste zdraví a porod, ať proběhne hladce a rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
2.2.12 13:21
Katka86 píše:
Jediné co bylo horší,tak bylo zavinování dělohy,to bylo horší snad než samotný porod :roll: :zed: :zed: To jsem škemrala o tabletku od bolesti.PRvně jsem si hrdinsky říkala,že to přežiju,ale když se to rozjelo,tak jsem škemrala jak malá holka :?

To taky, to zavinování dělohy u druhého byl docela mazec!!! Taky jsem si rekla o kapky proti bolesti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9265
2.2.12 13:29

Oba rychlé a krásné. Přesto každý jiný.
U prvního porodu byla nejnáročnéjší otvírací fáze, tlačení už byla pohoda. U druhého přesně naopak…

Edit: Ano, zavinování u druhého byl masakr. Bolesti srovnatelné s kontrakcemi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3440
2.2.12 13:33

Prvni vyvolavany trval 5h druhy ve 4:33 me prijaly do porodnice a ve 4:55 se mala narodila zavinovani u obou bylo vpohode nic me nebolelo.jaktak koukam mela jsem moc dobry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
2.2.12 13:39

Můj první porod trval od první kontra do porodu 10 hodin, jako vystreslá prvorodička jsem jela do porodnice moc brzy a v porodním boxu jsem strávila 5 hodin, než jsem porodila. Tlačení byla fuška, dcera měla přes 4 kila.
Druhý porod jsem si odfuněla doma, než bylo mezi kontra méně než 2 minuty (porodnice je 5 minut autem), do porodky jsme dojeli 3:10 ráno, na kozu jsem ulehla v půl, syn se narodil 3:50. Značka ideál. :pankac: Měla jsem celý den poslíčky, v 11 večer začaly kontrakce pravidelnit, před 4 se narodil. Měl o 400g méně než dcera a byl druhý, takže šel ven na jedno zatlačení. Jediné, co bylo fakt horší, je to zavinování dělohy, to jsem prostě prodýchávala jako kontra. :zed:
Ale celkově druhý porod o kus lehčí, kratší, snazší, prostě super. :-)
Přeju rychlý porod! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
2.2.12 13:41

Druhý porod mnohem rychlejší, ale bolestivější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
2.2.12 13:41

Zavinování po druhém byl masakr, dávala jsem si u kojení termofor na břicho a pokud jsem si ho zapomněla dát, tak jsem se kroutila jak žížala, bolelo to teda fest :roll: U prvního jsem cítila jen slabé ms bolesti, u druhého to byly regulérní kontrakce :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
2.2.12 13:44
Gladys píše:
Zavinování po druhém byl masakr, dávala jsem si u kojení termofor na břicho a pokud jsem si ho zapomněla dát, tak jsem se kroutila jak žížala, bolelo to teda fest :roll: U prvního jsem cítila jen slabé ms bolesti, u druhého to byly regulérní kontrakce :zed:

Já u prvního ani tuk,prostě nic,u druhého brutál,ale jen po ty dny co jsem byla v porodce :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
2.2.12 13:46

Druhý porod byl o dost náročnější, protože druhé mimi mělo 4kg a první mimi mělo 3kg :mrgreen:

Naštěstí díky skvělé porodnici ve Vrchlabí se to v pohodě zvládlo bez lékařských zásahů (bez nástřihů apod.) a rodila jsem v prostředí jako doma :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
2.2.12 13:48
Katka86 píše:
Gladys píše:
Zavinování po druhém byl masakr, dávala jsem si u kojení termofor na břicho a pokud jsem si ho zapomněla dát, tak jsem se kroutila jak žížala, bolelo to teda fest :roll: U prvního jsem cítila jen slabé ms bolesti, u druhého to byly regulérní kontrakce :zed:
Já u prvního ani tuk,prostě nic,u druhého brutál,ale jen po ty dny co jsem byla v porodce :think:
Ja to měla taky tak
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
2.2.12 13:51
evinula píše:
Katka86 píše:
Gladys píše:
Já u prvního ani tuk,prostě nic,u druhého brutál,ale jen po ty dny co jsem byla v porodce :think:
Ja to měla taky tak

Tak já cítila zavinování minimálně týdena skoro celý ten týden v plné síle :roll: A celkově jsem to cítila ještě ve 3týdnech, fuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
2.2.12 13:58
Gladys píše:
evinula píše:
Katka86 píše:
Gladys píše:
Ja to měla taky tak
Tak já cítila zavinování minimálně týdena skoro celý ten týden v plné síle :roll: A celkově jsem to cítila ještě ve 3týdnech, fuj

Já po prvním porodu nic moc necítila a po druhým-tím,že mi byla pozastavena laktace-jsem taky nic necítila,ale mamina co tam ležela se mnou-chuděra-měla bolesti,tak že pořád svíjela i když ji dali kapky od bolesti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
2.2.12 15:49

Ahoj, u me to neplati, prvni porod trval 4,5 hodiny a druhy 6,5 hodin a vic jsem ho prozivala :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
3.2.12 13:20

tak já první 18,5h vůbec jsem se neotvírala…bolesti jak blázen,celou dobu napojena na oxytocinu takže bez sprchy :(
ted mám rodit podruhé a bojím se strašně,že to zase bude na houby :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
3.2.12 14:46
Luckap píše:
tak já první 18,5h vůbec jsem se neotvírala…bolesti jak blázen,celou dobu napojena na oxytocinu takže bez sprchy :(
ted mám rodit podruhé a bojím se strašně,že to zase bude na houby :(

Já měla ten první taky nic moc, také oxytocin, bez možnosti pohybu, napojena na monitor.....ten druhy byl super, nad moje ocekavani :)
Niceho se neboj :), bude to urcite lepsi, nez prvni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí