Druhý porod - jak probíhal?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
571
30.5.12 11:41
@ajva píše:
Jojo nic jiného nám nezbývá :lol: Uklidňuje mě, že většina mami píše, že druhý porod je rychlejší… Já se nejvíc bojím toho, aby zas na řadu nepřišel zvon či kleště…u prvního mi přestali kontrakce přesně ve chvíli, kdy jsem měla začít tlačit a bez nich to prostě nešlo tak jak by mělo…, tak doufám, že teď malou vytlačit zvládnu. Krátký či dlouhý rozestup mezi dětmi prý nehraje roli co se porodu týče jsem vyčetla :think:

Mě taky docela uklidňuje kdyz tady čtu že většina mamin méla druhej porod rychlej , tak snad to tak budeme mít i my;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
11.6.12 08:33

strach?

při prvním porodu jsem neměla vůbec žádný strach.ted mě za měsíc čeká porod druhý a ta představa,že už vím do čeho jdu,no děs.ale ven musí.Moc se těším až malá bude venku,ale porod?brrrr :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
11.6.12 08:49

Ahojky tak můj první porod trval 8,5h od prasknutí vody - něco okolo 22.30h (jinak tvrdnutí celý den)

A druhý porod byl vyvolávaný - začal v pondělí večer a nalá se narodila v pátek po obědě :-D Jinak slabé, nepravidelné tvrdnutí jsem měla od toho pondělka :) ale jak mi gynDr. praskla vodu tak byla malá za 3,5h venku - bolelo to o dost víc než u prvního.

U obou oxitocin - u prvního porodu se mi dělalo špatně z té teplé sprchy tak mi to ani nevadilo, že jsem musela ležet :-)) a u druhého mi ta voda nepomohla tak jdem dostala oxitocin a během 45.minut jsem se otevřela ze 2.cm na 10.cm a ještě porodila :lol: :lol: :lol: :lol:

gynDr. říkal, že ideálně je rodit v rozmezí 3.let :-)) já to měla 2.roky a 11.m :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
6.4.13 21:40

Holky, oživuji diskuzi :). Napište jaký jste měli porody, první a druhý. Jsem podruhé těhu, 6 týdnu před porodem. Už na mě leze depka, co jak bude a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3222
6.4.13 21:48

@Handa86 říkej si, že bude rychlý a v pohodě a ono to tak bude :)…já rodila podruhé (po 14 letech) loni v listopadu a opravdu to byl rychlý a naprosto v pohodě porod (samozřejmě to taky bolelo)…k večeru mi praskla voda…o půl osmé jsem byla v porodnici…kontrakce začaly až o půl deváté a před dvanáctou bez jediného střihu a stehu byla malá na světě :srdce:
takže hlavu vzhůru, určitě to budeš mít také v pohodě, musíš si to pořád dokola říkat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
6.4.13 21:54

Já rodila druhé po 4,5 letech od prvního a překotně:) za dvě hodinky od první kontrakce, kdy jsem si vůbec nebyla jistá, zda to je „ono“ a ani ne půl hodiny po příjezdu do porodnice - máme ji 3 min. autem:)

První porod za 7 hodin po prasknutí plod. vody a asi 6 hodin od první kontrakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
13.4.13 19:00

No snad to bude v pohodě, čím víc se to blíží, tím víc chci, aby se to ještě víc přiblížilo, ať to mám za sebou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231
13.4.13 22:12

@Handa86 Tak já už mám druhý porod za sebou. A sice mě museli zase vyvolávat, ale od prasknutí vody jsem měla porozeno za 2 hodiny.Ale bolesti nastaly prakticky hned po vodě. A co doporučuji-1,5 hodiny jsem z těch 2 hodin strávila ve sprše v opravdu hodně teplé vodě. Moooc to pomohlo od bolesti. Takže druhý pro mě procházka růžovou zahradou oproti prvnímu. Jen to zavinování dělohy bylo hrozný. U prvního jsem o tom ani nevěděla, ted to bylo dost děs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
13.4.13 22:15

Normálně, taky jsem odrodila. Dokonce i potřetí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4679
13.4.13 22:17

Já měla první užasnej a pohodovej za 2 h venku já :lol: raději rodit než k zubaři. Doufám že i druhý bude stejný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
14.4.13 07:41

Prvni porod vyvolavany, silne bolesti hned od zacatku, mala byla za 5h venku, pri druhem mi praskla voda, kontrakce celou noc po 2 minutach, ale pomalu jsem se otvirala, tak mi nakonec dali kapacku, po te mi okamzite zacaly velke kontrakce a do pul hodky byl maly venku - ale dohromady to trvalo 12h

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
768
20.1.14 17:05

Ahoj holky,
tahle diskuze už je tu nějaký pátek…
takže vy které jste měly před druhým porodem, napište jak vám dopadl? :kytka:
a ještě by mě zajímalo, vy které jste byly při prvním nastřižené, sříhaly vás i při druhém? :roll: díky všem :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
20.1.14 17:11

Ahoj, poprvé jsem rodila asi 5.hod. z toho asi 1,5 hod. v porodnici a podruhé asi půl hodiny celkem a doma v jídelně, takže těžko říct jaké by to bylo třeba po třetí, asi bych stanovala před porodnicí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
768
20.1.14 17:14
@Majinka7 píše:
Ahoj, poprvé jsem rodila asi 5.hod. z toho asi 1,5 hod. v porodnici a podruhé asi půl hodiny celkem a doma v jídelně, takže těžko říct jaké by to bylo třeba po třetí, asi bych stanovala před porodnicí :lol:

užasný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
20.1.14 17:16

@hedabedna horší bylo šití, tím, že mě u druhého nenastřihli byla jsem pěkně potrhaná, takže já porody dobrý, ale to šití :roll: au au

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí