Druhý porod - jak probíhal?

4092
2.2.12 12:36

Druhý porod

Ahojky zajímalo by mně jak probíhal váš druhý porod? Je pravda že bývá lehčí než první? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3440
2.2.12 12:38

Ahoj Mikky za sebe muzu rict ano byl lehci a hodne rychly nez prvni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673

No trval u mě o hodinu mín,za tři hodiny bylo po všem.A byl vyvolávaný.Ale bolesti,kontrakce byly daleko větší než u prvního porodu.Byl tedy rychlejší,ale první pro mě byl o dost míň bolestivější :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662

Já měla druhý porod procházku růžovým sadem,po samotném porodu se mi ani nechtělo věřit tomu,že to šlo tak hladce a hlavně rychle,narozdíl od prvního porodu :roll: ten byl otřesný,dlouhý.Od první bolesti byl kluk za dvě hodky venku :pankac: :pankac: :pankac: Takhle bych rodila klidně denně :P Bolesti snad poloviční,fakt super :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
2.2.12 12:40

První byl dlouhý a náročný a velmi bolavý skončil sc. Předpokládala jsem proto, že druhý bude rovnou naplánovaný sc. Nikoli. Byl dlouhý, náročný, bolavý … a skončil sc. (Si to mohli odpustit rovnou!!! :cert: :cert: :cert: :cert: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
2.2.12 12:40
Katka86 píše:
Já měla druhý porod procházku růžovým sadem,po samotném porodu se mi ani nechtělo věřit tomu,že to šlo tak hladce a hlavně rychle,narozdíl od prvního porodu :roll: ten byl otřesný,dlouhý.Od první bolesti byl kluk za dvě hodky venku :pankac: :pankac: :pankac: Takhle bych rodila klidně denně :P Bolesti snad poloviční,fakt super :mrgreen:

každým dnem čekám druhý porod, chci taky takový…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kathula
2.2.12 12:41

Ja mela oba porody celkem v pohode a nic dlouheho, ale jo, druhy byl kratsi, rychlejsi a celkove lehci. ;)

• Citovat
  • Upravit
31594
2.2.12 12:43

No moje porody viz podpis. :mrgreen:
Druhý porod byl pro mě náročnější v porovnání s prvním, když to vezmu na silné kontrakce, tak první hodinu, druhý tak cca 3h.
Z pohledu normální rodiček tím pádem druhý porod vlastně perfektní, v porovnání s prvním ale náročnější a rozhodně bolavější.

Já jsem se před druhým porodem bála, že porodím ještě rychleji, než poprvé, že se nic nestihne, no a ono to bylo nakonec úplně jinak ;) Možná i kvůli tomu, že jsem čekala pohodovou rychlovku pak pro mě průběh druhého porodu byl náročnější, kdybych se neupínala na nějakou představu průběhu, mohla jsem pak bolesti nést o trochu líp, kdo ví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
2.2.12 12:53

Já doufám že bude, můj první byl noční můra a za 4 měsíce a kousek mě čeká druhý - no strach mám už teď :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
2.2.12 12:53
Neoenc píše:
Katka86 píše:
Já měla druhý porod procházku růžovým sadem,po samotném porodu se mi ani nechtělo věřit tomu,že to šlo tak hladce a hlavně rychle,narozdíl od prvního porodu :roll: ten byl otřesný,dlouhý.Od první bolesti byl kluk za dvě hodky venku :pankac: :pankac: :pankac: Takhle bych rodila klidně denně :P Bolesti snad poloviční,fakt super :mrgreen:

To fakt ani nebyl porod,jako ve srovnání s tím prvním,po samotném porodu bych klidně obula horolecký boty a zdolala Mount everst,jak mi bylo dobře.Dostala jsem kontrakce hned po minutě až dvou,byli sice jako fakt silné,ale vlastně ani nebyl čas se unavit :lol: :lol: Rychle tašku,hned do porodky,na nic jsme nečekali.Na příjmu mě sestra sjela,že jsme měli přijet dřív,když mám tak časté bolesti :roll: :roll: tak ji říkám,že je mám teprve asi 20 minut.Při prohlídce otevřená na 8 cm :pankac: :pankac: na pásy,chvíli do sprchy,píchnout vodu,párkrát zatlačit a miminko je na světě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
2.2.12 12:57

Ahojky,druhý porod byl u mě procházka růžovou zahradou :mrgreen: od začátku kontrakcí až po porod-za tři hoďky nebylo co řešit :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5644
2.2.12 13:00
Katka86 píše:
Neoenc píše:
Katka86 píše:
To fakt ani nebyl porod,jako ve srovnání s tím prvním,po samotném porodu bych klidně obula horolecký boty a zdolala Mount everst,jak mi bylo dobře.Dostala jsem kontrakce hned po minutě až dvou,byli sice jako fakt silné,ale vlastně ani nebyl čas se unavit :lol: :lol: Rychle tašku,hned do porodky,na nic jsme nečekali.Na příjmu mě sestra sjela,že jsme měli přijet dřív,když mám tak časté bolesti :roll: :roll: tak ji říkám,že je mám teprve asi 20 minut.Při prohlídce otevřená na 8 cm :pankac: :pankac: na pásy,chvíli do sprchy,píchnout vodu,párkrát zatlačit a miminko je na světě :mrgreen:

tak bych to chtela taky, ja mela u prvniho snesitelny bolesi kolem paty odpoledne, do porodky v devet vecer a mala se narodila za pet min. pulnoc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
2.2.12 13:11

Můj druhý porod byl hodně jiný a mnohem lepší… První akutní císař po 7hodinách, druhý přirozený, rodila jsem 5 hodin, kontrakce u druhého byly mnohem více bolestivější a intenzivnější, ale i tak, není nad to, rodit přirozeně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
2.2.12 13:15

Jediné co bylo horší,tak bylo zavinování dělohy,to bylo horší snad než samotný porod :roll: :zed: :zed: To jsem škemrala o tabletku od bolesti.PRvně jsem si hrdinsky říkala,že to přežiju,ale když se to rozjelo,tak jsem škemrala jak malá holka :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
2.2.12 13:16

První celkem rychlý žádná hrůza jen tlačení hnus. Druhý superrychlý o to bolavější, ale za hodku bylo po všem a tlačit jsem skoro ani nemusela :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí