Druhý příjem manžela na úkor společného času
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@unuděná
Nejdřív, že nevydelava tolik a poslední měsíce vždy žádám několikrát do měsíce, ale nepřinese je.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Yasmen píše: Více
Co je to za hloupou otázku? Řešíme jeho druhou práci, ze které si nechává peníze, že? Proč na mě reaguješ tak, že si myslím, že dělal polovinu domácích prací? Vůbec to nesouvisí s tím, co píšu. Žádný chlap snad nedělá polovinu domácích prací. To přehánění už máš v krvi?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud je jeho jediný přínos peníze, tak proč s ním zůstávat? Čas spolu netrávíte, o dítě se nestará, na péči o domácnost se nepodílí, potřebuješ ho?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Carpediem42 píše: Více
A ty nemáš přístup k účtu, kam mu chodí? Necháš se takhle odbýt? Jak jako že nevydělává tolik? Tak ať to nedělá a aspoň bude s vámi doma ne? Sorry, ale když si necháš takhle kálet na hlavu, dáváš mu prostor ti lhát. U mě by takové výmluvy neobstály.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A tady máme odpověď, na začátku to tedy bylo lepší, měla jsem pravdu. Máš to těžké, podle mě by už konec druhé práce nezvládl a šli byste od sebe. Leda by mohl přijmout, že bude dávat z toho víc peněz tobě na domácnost? Nevím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ancek píše: Více
Asi tak. Přínos jsou peníze, z nichž ale polovinu tají a někam odlévá. Takže ani tohle není takový benefit. Nechápu, proč s takovým mužem být.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sandra277 píše: Více
Proč by ne? Já bych si o chlapa co ma ze mě sluzku teda neopřela kolo. Pokud si od začátku chlap hrabe na svém pisecku a o dite a společné nema zájem, pak se není co divit, že to graduje, když láska opadá
a pak zenske nezbyde, nez se divit. Mě to k údivu nepřijde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi to začne už tím, když má žena rodičák a tam dělá v domácnosti víc. Že ty bys to nesnesla je jedno, většina domácností to tak má. a jak ona píše a já to tušila, dřív to samozřejmě tak extrémní s chlapem nebylo.. Takže nějaké, že si od začátku hrabe na vlastním písečku je úplně mimo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Promiň, četla jsem děti, ne dítě, moje chyba. Ale co znamená víc? Vic než současná 0 muze byt porad dost málo… asi si s ním budeš muset vážně promluvit, proc společný čas vyměnil za práci a rozhodně bych uvažovala o tom odchodu a taky mu tuhle informaci zdůraznila. Nejlépe s konkrétními kroky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A důvod k tomu má jaký? Psala jsi, že ti ve finále řekne, že to dělá pro vás, ale nic z toho ty ani syn nemáte. Jen jsi věčně na vše sama. Já bych mu fakt dala nůž na krk. Jestli chce rodinu, tak prostě ubere a bude chodit normálně domů, podílet se na domácnosti, provozu, výchově atd. Jestli ne, tak v tom případě nemá smysl spolu zůstávat, protože vůbec nefungujete jako rodina.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak, že to dřív nebylo tak extrémní je asi všem jasný. Ale ja prostě věřím, že to k tomu musí směřovat od vždycky. Menší péčí o domácnost a dítě začínaje.. To že to nějak ma údajná většina neznamená, že to má kdokoliv doma tolerovat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale nemusí to přerůst v toto. A i zde je nějaké pro a proti. Kdyby se rozvedli, dával by alimenty? Handrkoval by se o děti? Dělal by podpasovky? Jak by to zvládly děti? I ten rozvod by měl svoje negativa.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dítě mají jen jedno, a ani teď na něj nemá čas a nevěnuje se mu. Pochybuju, že by se z něj po rozvodu stal oteec roku. A kdyby náhodou jo, tak asponˇk něčemu by to bylo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@arinecka píše: Více
Podle mě právě nestal a kdo ví, jak by se choval potom. I to by měla zvážit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Me Mimmix píše: Více
Boží, takže ty máš nižší příjem, víc práce a míň volného času, to je úplně skvělý deal ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit