Druhý příjem manžela na úkor společného času
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Sandra277 píše: Více
Jak by se mel chovat? Vzdyt ani nevi ze ma rodinu. Chlap k nicemu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No a jak se chová teď? Kdyby se rozvedla, o dítě by pečovala ona a otec by se milostivě čas od času uvolil trávit čas s dítětem. Teď jsou „spolu“, o dítě se stará ona a otec… najdi pět rozdílů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chlap je sobec až na půdu, na co má rodinu?
Jen jako společenský status, kdyby ses zakladatelko rozvedla, tak by ti bylo líp než s takovým sobcem, vždyť už ani z té jeho druhé práce nic jako rodina nemáte, když ti zamlčuje příjem a nedáva nic a ještě si chudáček musí odfrknout na kolech, v hospodě nebo jinak.
Teda toho bych hnala svinskym krokem, divím se, ze si na tenhle model vůbec přistoupila, ty sedřena a panáček seberozvinuty, s ulitýma penezma v kapse a odpočatý ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to je jasny, my ho nezname. Ale z toho co pise uz toho ma plny zuby a vubec se ji nedivim.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Heduš Homolková píše: Více
No druhá věc je taky otázka, kdo vlastně tu rodinu (potažmo dítě) chtěl? Dovedu si klidně i představit, že na to „tlačila“ zakladatelka, on jí to odsouhlasil aby dala pokoj (s vidinou, že se stejně bude starat primárně ona) a tak se není čemu divit, že z toho není vyndanej..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo a sakra by mě zarazilo, že donedávna se o peníze dělil a teď s tím najednou přestal.
A zakladatelko, nakolik on se zapojuje do chodu domácnosti, je sakra podstatná informace. Může fungovat, že žena se stará víc a chlap víc pracuje, vydělává, maká na baráku, cokoliv… Ale fakt ne, aby se ženská starala kompletně na úkor toho, že čas, který by měl věnovat rodině, stráví hrabáním majetku pro sebe a následným odpočinkem z té dřiny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak by deti zvládly odchod otce který se o ně nezajímá a skoro se ani nevidí? Nejspíš by jim to asi bylo jedno. A alimenty by určil soud. Kdyby se o děti začal handrkovat, tak jen dobře, třeba by deti konečně začaly mít otce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Carpediem42 píše: Více
mně osobně by ani tak nevadilo, že nedělá „oslíčku otřes se“ (ex si taky větší část peněz z brigády, co měl k práci, nechával na cigára a hospodu - ale brala jsem to tak, že to aspoň nebere z rodinného rozpočtu), vadilo by mi to, že doma se skoro nevidíte, netrávíte téměř žádný společný čas, neúčastní se domácích prací a moc zřejmě ani výchovy dítěte, to bych vnímala jako větší problém a chtěla po něm víc společného času a aktivity,
případně mu říct, že si taky najdeš brigádu - a na práci v domácnosti hospodyni, kterou zaplatíte napůl z těch brigád - to by asi čuměl ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Yasmen píše: Více
Rozvod je rozvod změna a to děti prostě poznamená. Zde syna. Nějak ho samozřejmě poznamenává i toto otcovo chování. Píšu, že si to musí vyhodnotit zakladatelka, udělat ten krok, nebo ještě se snažit o nějaký kompromis, což je možná zbytečné. Nebo se smířit a neměnit nic. To je na ní. Handrkoval i negativně, že by s ním nebyla domluva, stejně by u něj byly jen na mobilu, tedy syn atd. Prostě by dělal naschvály a stejně by se aktivně nestaral. Jakoby se to u rozvedených párů nedělo..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Btw, tráví s vámi jako s rodinou aspoň víkendy a dovolenou v létě, zimě, Vánoce?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pirek píše: Více
Já nemám nižší příjem. Jsem zaměstnaná a k tomu spolupracující osoba v podnikání.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@smile_xxx píše: Více
Tak to by bylo v tomhle případě fajn, kdyby se konečně začal věnovat dítěti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit