Druhý příjem manžela na úkor společného času
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Heduš Homolková píše: Více
Podle sebe soudím Tebe?
Promiň, ale toto je Tvůj názor, beru ho, nicméně se pleteš.
Se synem máme krásný vztah a mluvíme od malička narovinu o všem, takže vím jak přemýšlí a co cítí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lily-of-the-valley píše: Více
Když si nedovede predstavit být v takovém vztahu, takže bys raději odešla? A co by si jako zakladatelka pomohla?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Keyllah píše: Více
To se snažím rozděluji svůj čas mezi syna a sebe. Pak nastane ale problém, když je chlap náhodou doma a vše se překopává.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@unuděná píše: Více
Jo maká pořád. Nemá standardní pracovní dobu jako většina. Jak v první tak ve druhé práci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Heduš Homolková píše: Více
Proc děláš takove soudy, když zakladatelku neznáš? Nebo ty víš, jak se chová k synovi, jak vypadá jejich domacnost?
Vy jste tady některé takove zle
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@arinecka píše: Více
Až bude chodit na brigádu, tak si to může taky nechat pro sebe
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Carpediem42 píše: Více
Workoholismus je závislost jako každá jiná. A ty jsi spoluzávislá. Buď si dupneš, muži dáš nůž na krk a znovu a lépe nastavíte fungování rodiny, aby to vyhovovalo i tobě, nebo to budeš dál snášet. Je to tvůj život, tvoje volba. Abych já osobně něco takového trpěla chlapovi, musel by mi měsíčně poslat aspoň šestimístnou částku a i tak by mi sakra vadilo, že se nevěnuje vlastnímu dítěti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Carpediem42 píše: Více
O partnerství nestojí, bylo by dobré se podle toho zařídit
A co to má za práce, že nechodí domu..to tam i spí?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dn0712 píše: Více
Nebyla za podržtašku? Mohla by si zpět získat sebevědomí a třeba i partnera, pro kterého bude něco znamenat slovo PARTNERSTVÍ?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak za prvé, chlap by pravděpodobně bud syna neviděl už nikdy, nebo by musel naopak podle rozhodnutí soudu mu začít věnovat čas častěji než jednou za měsíc. Finance by už nemusela řešit, bylo by to jasné a už by neviděla do jeho melouchů a nemusela přemýšlet, kam ty peníze mizí.
Lidsky by si mohla najít třeba taky partnera, ne jen peněženku. Nekoho s kým se pobaví u snídaně, kdo vyzvedne dítě kdyz je nemocné, kdo s nimi odpoledne zajde na zmrzlinu i ve všední den… někdo kdo synovi da třeba nejaky mužský vzor jiny, nez ze “táta pracuje, a pokud nepracuje, je v hospodě nebo za svoji zábavou do které rodina nepatří”.
Nepřijde mi toho málo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Venetia píše: Více
A kdy by na ni mela chodit? A doma za ni vse udela kdo? To uz se muzou opravdu rozvest, kazdy si bude hrabat na svem pisecku 🤷♀️
Chlap by mel ubrat a venovat se rodine.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A ty jí znáš? Ty znáš její rodinu osobně? Ty s nimi žiješ? Těžko! Máš jen pohled z jedné strany a máš taky jasno
Takže koho soudíš?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ibis píše: Více
A koho ja soudím? Já o někom z nich psala?
Jinak potrefená husa se ozve, ze
Příspěvek upraven 22.05.25 v 15:38
- načítám...
- Citovat
- Zmínit