Druhý příjem manžela na úkor společného času

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
22.5.25 10:48
@unuděná píše: Více

Na dítěti jsme se shodli oba, žádný nátlak nebyl třeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.5.25 10:50
@ugluk píše: Více

Zvýšil se mi příjem, tím pádem on přestal dávat část peněz z druhého příjmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.5.25 10:56
@unuděná píše: Více

Jeden den z víkendu velmi výjimečně. Vánoce a dovolenou ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13772
22.5.25 11:06
@Carpediem42 píše: Více

Hele a nějaké emoce cítíš nebo jsi robot? 8o tohle mi hlava nebere, to neni ani spolubydlení, jako aby deti viděly tatínka výjimečně jeden den o víkendu, co to znamena? Ze se vidi jeden den v měsíci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68928
22.5.25 11:07

No to je logika. A kdyby se zvýšil jemu, taky můžeš na společný účet posílat méně, protože z toho jeho vyššího příjmu se to prostě utáhne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1743
22.5.25 11:27

Jako ani den o víkendu? Velmi výjimečně? Proč chtěl dítě? Ten by teda jel - co si kluk z vašeho společného rodinného života bude pamatovat? Otec věčně v řiti a uhoněná matka, dekuju pěkně za takový model rodinky, kdy syn otce prakticky nezná :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.5.25 11:40
@Lily-of-the-valley píše: Více

Samozřejmě, že cítím emoce a nechápu proč bych měla být robot. Odpovídala jsem na otázku. Možná stroze, ale i to je můj způsob vyjadřování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.5.25 11:41
@Heduš Homolková píše: Více

Syn ho má rád, jsou oba introverti a samotáři, chápe, že má táta práci. Ten čas co s ním manžel tráví si užívá a ani jemu na tom nejspíš nepřijde nic divného. Manžel to měl jako dítě stejně. Jiný model nezná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41056
22.5.25 11:45

to, že to nevadí dítku, by pro mě bylo asi nejpodstatnější…pokud to ale nevadí ani chlapovi, jen tobě, tak s tím za mě nic moc neuděláš…a vyřešit jinak by to nešlo? chodit do kina s kámoškou? věnovat se víc sobě a být tak spokojená? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
22.5.25 11:46

To je ale dost strašný. To taky pracuje o těch víkendech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21236
22.5.25 11:54

To je jak rodič a vyživovaný student. :D Našel sis brigádu, budou nižší alimenty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13772
22.5.25 12:26

Mozna ze kdybys ty emoce co citis projevila na manzela, uz to mate vyřešené - at jedním nebo druhým způsobem. Jestli s nim komunikuješ stejne věcně a odosobněně jak tady, tak je to pro něj jak ranní zprávy.
Minimálně na me to působí, ze ti to vadí, ale ne dost na to, aby se s tim neco dělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1743
22.5.25 12:29

Strašný, nechápu takový příšerný model rodiny založený na studeném odchovu, hlavně jak seš si jista, ze to synovi nevadí :zed: tatík introvert a workoholik, matka studenej čumák, ale na pohled rodinka jak ze žurnálu s vypíglivanou domácností :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.5.25 13:00
@Lily-of-the-valley píše: Více

Jen proto, že nekleju, nebrečím a nehroutím se? Opravdu? Tady nemyslím, že bych měla potřebu dávat své emoce nějak extra najevo. Není důvod. S manželem mluvím samozřejmě jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13772
22.5.25 13:03
Říkám moje dojmy. Ja si treba sama za sebe nedovedu představit zůstávat ve vztahu, ktery popisuješ. To totiž neni vztah, neni to rodina. Dítě asi nezná jinak, proto si nestěžuje.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat