Druhý příjem manžela na úkor společného času
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@unuděná píše: Více
Na dítěti jsme se shodli oba, žádný nátlak nebyl třeba.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ugluk píše: Více
Zvýšil se mi příjem, tím pádem on přestal dávat část peněz z druhého příjmu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@unuděná píše: Více
Jeden den z víkendu velmi výjimečně. Vánoce a dovolenou ano.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Carpediem42 píše: Více
Hele a nějaké emoce cítíš nebo jsi robot?
tohle mi hlava nebere, to neni ani spolubydlení, jako aby deti viděly tatínka výjimečně jeden den o víkendu, co to znamena? Ze se vidi jeden den v měsíci?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No to je logika. A kdyby se zvýšil jemu, taky můžeš na společný účet posílat méně, protože z toho jeho vyššího příjmu se to prostě utáhne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jako ani den o víkendu? Velmi výjimečně? Proč chtěl dítě? Ten by teda jel - co si kluk z vašeho společného rodinného života bude pamatovat? Otec věčně v řiti a uhoněná matka, dekuju pěkně za takový model rodinky, kdy syn otce prakticky nezná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lily-of-the-valley píše: Více
Samozřejmě, že cítím emoce a nechápu proč bych měla být robot. Odpovídala jsem na otázku. Možná stroze, ale i to je můj způsob vyjadřování.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Heduš Homolková píše: Více
Syn ho má rád, jsou oba introverti a samotáři, chápe, že má táta práci. Ten čas co s ním manžel tráví si užívá a ani jemu na tom nejspíš nepřijde nic divného. Manžel to měl jako dítě stejně. Jiný model nezná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
to, že to nevadí dítku, by pro mě bylo asi nejpodstatnější…pokud to ale nevadí ani chlapovi, jen tobě, tak s tím za mě nic moc neuděláš…a vyřešit jinak by to nešlo? chodit do kina s kámoškou? věnovat se víc sobě a být tak spokojená? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je ale dost strašný. To taky pracuje o těch víkendech?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je jak rodič a vyživovaný student.
Našel sis brigádu, budou nižší alimenty.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mozna ze kdybys ty emoce co citis projevila na manzela, uz to mate vyřešené - at jedním nebo druhým způsobem. Jestli s nim komunikuješ stejne věcně a odosobněně jak tady, tak je to pro něj jak ranní zprávy.
Minimálně na me to působí, ze ti to vadí, ale ne dost na to, aby se s tim neco dělo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Strašný, nechápu takový příšerný model rodiny založený na studeném odchovu, hlavně jak seš si jista, ze to synovi nevadí
tatík introvert a workoholik, matka studenej čumák, ale na pohled rodinka jak ze žurnálu s vypíglivanou domácností ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lily-of-the-valley píše: Více
Jen proto, že nekleju, nebrečím a nehroutím se? Opravdu? Tady nemyslím, že bych měla potřebu dávat své emoce nějak extra najevo. Není důvod. S manželem mluvím samozřejmě jinak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Carpediem42 píše: VíceŘíkám moje dojmy. Ja si treba sama za sebe nedovedu představit zůstávat ve vztahu, ktery popisuješ. To totiž neni vztah, neni to rodina. Dítě asi nezná jinak, proto si nestěžuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit