Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj Ivi, já jsem z Kladna-Kročehlav, v Družci mám kamarádku, ale pracující, bez dětí. Tak kdybys měla cestu do Kladna, stačí dát vědět a můžeme pokecat
Eva
Ahoj Ivi, jsem taky z Kladna Kročehlav, mám 6m Tomíka první mimčo ve 30. tak kdybys měla cestu ozvy se můžeme vyrazit s kočárkem a pokecat ![]()
Ahoj Ivo,
já jsem přímo z Družce.
Mám rok a půl starého chlapečka. V Družci bydlím 4 roky, takže jsem taky poměrně nová. Můžeme klidně někdy vyrazit na procházku s miminama po naší vísce. Je mi 28. Tak se ozvi a domluvíme se.
Martina
Zdravím všechny, oživuji tuhle diskuzi jelikož bydlím v Družci už rok a nikoho tu neznám. Bydlím tu u přítele a znám tak maximálně sousedy od vidění. Je mi 21 let, jsem bezdětná, pracující ale cca do dvou mesíců se chceme začít snažit o mimčo. Kdyby tu byl někdo komu by nevadila popripadna spolecnost pri prochazkach apod, budu rada ![]()
Zkouším znovu - nyní už mám 10 měsíčního syna, já budu mít letos 25 let. Bydlím tu už pátým rokem a stále znám pouze sousedy. Vážně tu není žádná maminka přímo z Družce? ![]()
@Evelína91 Ahoj, já bohužel nejsem z Družce, ale z Velké Dobré, což je prakticky přes kopec
Je mi 27 a mám sedmiapůlměsíční holčičku, tak kdybys chtěla tak napiš ![]()
@Evelína91 Tak se můžeme domluvit třeba na příští týden na procházku jestli chceš ![]()
Tak jak se ti to hodí? Já nemůžu v úterý, ale jinak je mi to celkem jedno ![]()
AHOJ HOLKY,
JE MI 30 LET A MAM PRVNÍ MIMINKO..
BYDLÍM PŘES ROK V DRUŽCI U KLADNA A NIKOHO TU NEZNÁM..NENAJDE SE TU NÁHODOU NĚKDO ODTUD S MIMINKEM?? POPŘÍPADNĚ NĚKDO Z BLÍZKÉHO OKOLÍ ČI KLADNA? RÁDA BYCH SE SEŠLA A POKECALA O PROBLÉMECH ČI RADOSTECH S MIMČAMA