Družec okres Kladno

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
17.3.10 17:10

DRUŽEC okr.Kladno

AHOJ HOLKY,
BYDLÍM PŘES ROK V DRUŽCI U KLADNA A NIKOHO TU NEZNÁM..NENAJDE SE TU NÁHODOU NĚKDO ODTUD S MIMINKEM?? POPŘÍPADNĚ NĚKDO Z BLÍZKÉHO OKOLÍ ČI KLADNA? RÁDA BYCH SE SEŠLA A POKECALA O PROBLÉMECH ČI RADOSTECH S MIMČAMA :wink: JE MI 30 LET A MAM PRVNÍ MIMINKO..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2229
22.3.10 19:33

Ahoj Ivi, já jsem z Kladna-Kročehlav, v Družci mám kamarádku, ale pracující, bez dětí. Tak kdybys měla cestu do Kladna, stačí dát vědět a můžeme pokecat :-D Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
24.3.10 07:46

Ahoj Ivi, jsem taky z Kladna Kročehlav, mám 6m Tomíka první mimčo ve 30. tak kdybys měla cestu ozvy se můžeme vyrazit s kočárkem a pokecat :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
1.4.10 00:46

Ahoj Ivo,

já jsem přímo z Družce. :-) Mám rok a půl starého chlapečka. V Družci bydlím 4 roky, takže jsem taky poměrně nová. Můžeme klidně někdy vyrazit na procházku s miminama po naší vísce. Je mi 28. Tak se ozvi a domluvíme se.
Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
732
31.5.13 01:45

Zdravím všechny, oživuji tuhle diskuzi jelikož bydlím v Družci už rok a nikoho tu neznám. Bydlím tu u přítele a znám tak maximálně sousedy od vidění. Je mi 21 let, jsem bezdětná, pracující ale cca do dvou mesíců se chceme začít snažit o mimčo. Kdyby tu byl někdo komu by nevadila popripadna spolecnost pri prochazkach apod, budu rada ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
732
9.3.16 00:12

Zkouším znovu - nyní už mám 10 měsíčního syna, já budu mít letos 25 let. Bydlím tu už pátým rokem a stále znám pouze sousedy. Vážně tu není žádná maminka přímo z Družce? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
9.3.16 16:40

@Evelína91 Ahoj, já bohužel nejsem z Družce, ale z Velké Dobré, což je prakticky přes kopec :) Je mi 27 a mám sedmiapůlměsíční holčičku, tak kdybys chtěla tak napiš :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
732
9.3.16 21:53

@Kačta no super, to je kousíček :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
10.3.16 08:53

@Evelína91 Tak se můžeme domluvit třeba na příští týden na procházku jestli chceš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
732
10.3.16 22:46

@Kačta určitě!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
11.3.16 08:46

Tak jak se ti to hodí? Já nemůžu v úterý, ale jinak je mi to celkem jedno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová