Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Říct mi dcera, že jsem kráva, tak dostane jednu ode mě a druhou o zeď ![]()
Starší mi řekla (ve srandě), že ji nemám štvát nebo mě dá za pár let do důchoďáku ![]()
Me to uprimne neprijde takova katastrofa, pokud to bylo vyvrcholeni nejake hadky. I kdyz ja jsem si v puberte dovolila jen jedenkrat naznacit slovo „husa“ a to bylo rodeo
Takze pokud jsi adekvatne zakrocila, tak bych si to nebrala osobne a doufala, ze to bylo to nejhorsi, co jsi od ni slysela. Pokud by se to opakovalo, vazne bych se zamyslela nad vychovnymi metodami.
Ja deti jeste nemam v puberte, takze vazne minena nadavka jeste na mou adresu nemela sanci padnout, maximalne ze srandy neco jako „ty jsi trubka mami“ nebo „cunatko“, coz bylo vzdy opravnene ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, zajímalo by mně, co nejhoršího vám vaše děti řekly?
Mně řekla nedávno dcera 17 let, že jsem kráva a dost mě to urazilo. Jak si může dovolit něco takového říct rodičům?
Co nejhoršího řekly vaše děti vám?
To je tou dnešní nevychovou
Muj 4 lety syn mi rika, jak si me veme za ženu a jak jsem nejkrásnější a i přesto mi dokáže říct - třeba dnes, že me už nikdy nechce vidět 😳to mě zamrzelo, ale myslim, ze ani neví, co pořádně rika.
Nikdy jsem nic takoveho neříkala a občas jsem si ověřila, že podivne slova a fráze nosí od babičky.
Třeba včera mi řekl, že až bude mít miminko, já budu v zemi
říkám mu - co??? Prej babička to říkala… Takže už vím, odkud vítr vane…nekdy donese od tchyně nějaké perly a já mám pak co vysvětlovat. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, zajímalo by mně, co nejhoršího vám vaše děti řekly?
Mně řekla nedávno dcera 17 let, že jsem kráva a dost mě to urazilo. Jak si může dovolit něco takového říct rodičům?
Co nejhoršího řekly vaše děti vám?
no jestli Vás to jen urazilo, tak jste asi měkká. Vzala bych jí mobil a počítač. Pak si 2× rozmyslí nadávat mámě
Ja jednou tatovi tipla telefon.. bracha rekl pri hadce mamce, kdyz mu rekla ze bude volat ucitelce do skoly kvuli jeho prospechu, at ji pozdravuje..
ale nikdy jsme nerekli nic sprosteho, to bysme si nikdy nedovolili, a ze ja s tatou nevychazela vubec dobre a s brachou triskala puberta ![]()
Tak záleží na okolnostech. Kdysi dávno jsem mámě jako teenager v asi milionté hádce co vyprovokovala kvůli blbosti řekla, že je blbá. Dnes už se nestykame, a tu nadávku si zasloužila už tehdy. Nikomu jinému v rodině jsem nic takového neřekla nikdy za život. Neznám nikoho, kde by byly poměry v rodině slušné a dítě rodiče nazvalo krávou/blbou nebo podobně. Takže bych se zamyslela, proč ti to řekla případně jak doma mluvíte.
Tak to u nás doma teda padaly mnohem horší slova, obzvlášť od mého bratra. Ale vždycky to bylo v nějaké hádce a nikdy jsme doma nevedly žádné tresty, nic.
Mně dcera v necelých 5 letech řekla, že jsem zlá a nemá mě ráda. Chtěla jsem, aby si donesla pití. Byla s babičkou na dovolené a babička asi kolem ní skákala a nedokázala pochopit, že doma to tak nefunguje. Naštěstí už se zas srovnala.