Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zdravím, chci se zeptat, zda má někdo s touhle dětskou skupinkou zkušenost? Děkuji za Vaše názory ![]()
Váš dotaz mě přiměl se tu registrovat. Kéž by mně někdo sdělil svoje zkušenosti s tímto zařízením, když jsem vybírala školku. Přístup paní ředitelky a její komunikace s rodiči jsou naprosto otřesné. Všechno je problém, na začátku je třeba nakoupit naprosto vše, včetně chrániče na matraci a vše je také v případě nehody třeba odnést domů vyprat. A to je jen zlomek. Odcházejí díky jejímu přístupu nejen děti, ale i personál. A to rozhodně nemluvím o jednom nebo dvou případech. Navštěvujeme už jiné zařízení, přístup je naprosto jiný a nad vším, co jsme zažili zde jen nevěřícně kroutí hlavou. Vybrat tohle zařízení bylo jedno z mých nejhorších rozhodnutí.
@Abc428 Děkuji za Váš příspěvěk. Já tam mám dítě od září a zajímalo mě, zda je chyba u nás nebo v tom zařízení. A čím více si zjišťuji další informace od ostatních rodičů (minimálně 6 rodičů nám to potvrdilo), tak mi je to už jasné. A také lituji toho, že nikde nebylo hodnocení od rodičů, tak jako to je tomu u většiny těchto zařízení. Na FB tam má pár kladných recenzí, ale to je cca 4-5 let zpět a od té doby nic. Jediné co tam mají, tak že shánějí nový personál - a to o sobě také něco vypovídá. Snad alespoň tohle někomu pomůže při rozhodování do jaké skupinky dítě dát či nedát…
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.