dubové polínko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
225
11.12.08 19:51

dubové polínko

dobrý večer,
před nějakou dobou jsem v televizi viděla pořad ve kterém nějaká paní, asi léčitelka, nebo homeopatka já nevím, mluvila o problémech s usínáním malých dětí. Prý pomáha položit pod postýlku dubové polínku. Jenomže jsem slyšela jen toto, nevím žádné další podrobnosti a ani si nepamatuju co to bylo za pořad. Neviděla jste to náhodou některá? Nevíte o tom něco konktrétního? Moc děkuji, že si to přečtete a případně poradíte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
321
11.12.08 20:26

Tak já jsem to sice neviděla,ale ted to tu rozebíráme s babickou.A prý to nějak vytahuje energii či co… :( ..že to dřív dávali..už si to přesně nepamatuje proč.

Jé to jsem ti moc neporadila.. :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
11.12.08 20:44

Že bych dala metr našemu potomkovi staršímu hyperaktivnímu pod postel, aby nevstával ráno v 5:30??????????????? Do toho jdu, kdyby to mělo fungovat. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10813
11.12.08 21:12
akinorev píše:
Tak já jsem to sice neviděla,ale ted to tu rozebíráme s babickou.A prý to nějak vytahuje energii či co… :( ..že to dřív dávali..už si to přesně nepamatuje proč.Jé to jsem ti moc neporadila.. :x
teda ne k tematu- ale paradni metry :-) budete jeste zkouset kluka?? :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
11.12.08 21:13
Aladina píše: Že bych dala metr našemu potomkovi staršímu hyperaktivnímu pod postel, aby nevstával ráno v 5:30??????????????? Do toho jdu, kdyby to mělo fungovat. :D

Popřípadě, pokud i přesto vstane, můžeš ho tím polenem přetáhnout… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
11.12.08 21:42

Gabi..to uz urcitě nebudeme…jsem vyskolená.. :o …a mě by se tolik dříví do bytu nevešlo.. :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10813
11.12.08 22:03
akinorev píše:
Gabi..to uz urcitě nebudeme…jsem vyskolená.. :o …a mě by se tolik dříví do bytu nevešlo.. :D :D :D
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
11.12.08 22:13

Tak se tak tady tomu smějeme a koukam na moje neúnavné ratolesti…a přemýšlím,že bych si přece jen pro nějaký to poleno zaběhla? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
11.12.08 22:18

Rodiče hyperaktivních dětí zkoušejí i radikálnější věci než je polínko, ale snad by bylo fajn mít reakci někoho, kdo to zkusil a ví, co to udělalo s jeho dětičkama :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
12.12.08 21:26

Jéééé, kdybyste to některá vyzkoušela, dejte vědět. Teda…teď mám na mysli to prkýnko pod postelí a ne tím prkýnkem přes zadek - to beru jako vtip ;) Ale kdyby to mělo nějak moooc vysávat energii, tak to raději nee ;) Taky se teď tomu tady s manželem smějeme. Ne že bychom tomu nevěřili, ale ..... zní to dobře ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
13.12.08 17:34

Tak holky,už jsem zjistila,proč se tam to „polínko“ :lol: ..ne poleno…dávalo.
Hlavně malým dětem,aby bylo silné a zdravé..Tak že se spánkem to nemá nic společného…(žádný přetahování).. :lol: :lol:
Protože strom prý dává síííííílu… :wink: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
879
18.12.08 16:50

Já sem nakoukla, protože jsem myslela, že diskusi založila nějaká zoufalá maminka, co má chuť vzít svoji ratolest dubovým polínkem po hlavě, aby konečně spala… Ale s tím polínkem pod postelí je to hezké, lidové zvyky jsou poetické…

Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401