Spaní u 16-měsíčního dítěte

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
62
27.11.08 10:02

Spaní u 16-měsíčního dítěte

Ahoj,
moje 16-měsíční dcera v poslední době (nevím přesně kdy to začalo) špatně usíná, pláče a volá mě. Když přijdu, nestačí jí že tam třeba jsem a sedím a třeba jí zpívám, chce chovat a nosit. Dřív jí stačilo položit a za chvilku spala.
Když konečně usne, vzbudí se třeba za hodinu, pak za další, naštěstí stačí pochování. Pak je cca do 4 klid, ale ve 4 už stojí zas v postlýce a řve, tak si je vezmu k sobě, kde většinou ještě na hodinu usne, ale od těch 5 už zas řve. Při tom řvaní pořád cestuje po postýlce nebo posteli, takže musím dávat pozor aby nespadla, a když ji chci položit na záda, tak se rozeřve ještě víc.
UM jí dávám až po 6 hodině, a to taky pak už neusne.
Nevím, co jí je, zoubky?Ale to by brečela celou noc,ne? A ne jen při usnutí a pak zas ráno.
Přes den je relativně v pohodě, i když se chce taky pořád nosit, a celý den říká mamamamama. Jí dobře, a přes den spí jak kdy, někdy usnutí trvá, někdy usne za 15 minut, a spí tak hodinu a půl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2318
27.11.08 10:09

Zkus si koupit éterickej olejíček z meduňky, před spaním kápni 2 - 3 kapky na polštář, třeba se zklidní. Prý to účinku zázračně. My tohle taky občas děláme, přičítám to růstu stoliček, beru si ho do postele, pak spí líp, zato já moc ne e :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
28.11.08 12:08

Děkuji za typ, kde se to kupuje?
Ještě jsem se chtěla zeptat , jestli někdo máte odzkoušený ten sedalia sirup?
Mispulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
28.11.08 15:09

Mrkni se na webu na stránky Hádka nebo Nobilis nebo Salus, určitě tam meduňkovej olejíček budou mít. V Sedálii je několik homeopatických léků, je možný, že Vám to zabere, nebo taky ne. To se takhle nedá říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí