Cestuje v postýlce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
356
3.11.08 10:27

Cestuje v postýlce

Chtěla bych se zeptat jestli má někdo stejnou zkušenost. Náš malej usíná bezvedně…problém je, že se během spánku vždycky dostane hlavou k horní zábraně a vzbudí se jak se bouchá do hlavičky…mám tam sice takový molitanový okraj, ale to moc nepomáhá…nemáte stím někdo zkušenost … :? . Musím ho jít vždycky srovnat, on se vzbudí a chce pít :roll: . Je to tak dvajrát za noc, jenže když je to ráno kolem páté tak už neusne :( , chodí spát o půl osmé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6149
3.11.08 10:31

Cha, tak to je ještě krásné spaní, Mates cestuje po posteli dodnes, do roka jsem ale v noci lovila nohy, nebo ruce ze špruslí několikrát za noc, mantinely nepomáhaly. Myslím, že tohle je fakt normální a otázkou času, kdy to přejde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
3.11.08 10:31

STEJNEJ PROBLEM JSME MELI:-) KUP CESTOVNI POSTYLKU…MY DALI ZA NOVOU 1000KC A DO NI PRENDEJ KVALITNI MATRACI Z POSTYLKY A SPITE CELOU NOC JAKO U NAS:-) OPRAVDU TO VSEM MOC DOPORUCUJU. LUCKA

• Citovat
  • Upravit
24837
3.11.08 10:32

Ondra nám začíná pomalu taky cestovat :lol:, mantinel na nás taky nezabírá… U starších jsme to vyřešili tak, že jsme do cestovní postýlky koupili kvalitní matraci a kluci spávají tam… Přece jen je tam menší šance, aby se praštili…M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
3.11.08 10:50

Tak já asi vyzkouším tu postýlku, mám jí doma 8) . Říkala jsem si, že to asi dělaj všechny děti, jen mě zajímalo jestli se to dá nějak vyřešit…
Kdyby se nebouchal o ten okraj, tak spí celou noc…někdy se zadaří, ale většinou cestuje :P . Vyzkouším tu postýlku a napíšu jak jsme dopadli…
Díky za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
3.11.08 10:54

Dcera cestuje v postýlce dodnes a občas se otočí naštorc, nebo i hlavou na druhou stranu. Někdy se bouchne tak, že to probudí i mě, naštěstí teď už to zaspí v pohodě. Když baly malá, naučila jsem se jí opatrně šoupat do prostředka bez probuzení a nebo jsem hold znova uspávala. Žádný jiný fígle nemám, bohužel

Příspěvek upraven 24.08.20 v 18:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
3.11.08 16:57

Naše Janina je taky cestovatelka, klidně se v noci točí jak na obrtlíku. Naštěstí ji nic nevzbudí, klidně jí můžu narovnat zpátky a spí dál. Šprušle má natlačený v hlavě a je jí to jedno. Je pravda, jak píšou holky, že v cestovní postýlce takhle necestuje. Spí klidně, maximálně se posune trochu dolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí