Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Prosím nemáte někdo doma tuhle sérii? je to taková tmavě hnědá,trošku rustikální.
potřebovala bych ji vidět na fotkách.pořád váhám,zda by se tenhle typ k nám do bytu hodil.
ale jednotlivý díly série se mi líbí moc ![]()
Bef, my máme z antiku vybavený celý bydlení ( nepíšu ani byt, ani barák, protože máme barák, ale dole bydlí babi, a byt to taky není, takže naší část bydlení, no ), z dětskýho máme přebalovací pult, ten, který už se nedělá a budeme jí kupovat skříň a velkou dětskou postel. My máme rádi dřevo a tenhle styl nábytku, takže fakt u nás nenajdeš jiný kus nábytku, než Leksvik, Markor, Hemnes apod, všechno v antiku.
My máme taky podobně laděné bydlení. Ovšem s tím, že to máme šmrcnuté spíš trochu do nekonvečního blázniva než do stylového rustikálna ![]()
Jsou to pěkné kusy nábytku, ovšem počítej s tím, že je to měkké dřevo - na druhou stranu právě tenhle nábytek nemusí být bez chybičky.
L.
Je to pěknej kus nábytku, ale jak píše Lesina měkkej. Kámoška ho má a dost brzo je na něm vidět drobný otlučení, prostě patina. Mě se to osobně líbí, ale chce to dobře nakombinovat s ostatním, aby to nebyla patina a proti tomu udržovaná dýha…
Právě, že je hezčí, když je opotřebovaný
a ano, musí být k tomu celkově laděno i ostatní vybavení, nejde to do moderně zařízené ložnice a k tomu tenhle nábytek, je to jiný styl.
Tak vzhledem k tomu,že většinu nábytku v bytě máme z Ikey spíše moderní styl,tak tohle opravdu asi nepasuje.. ![]()
Chjo,to nemůžou mít ještě nějakou další dětskou kolekci? přijde mi toho v dětský Ikee nějak málo. Kamarádka před 2lety pořizovala sérii z břízy-super,ale už ji neprodávají..
Les: no,já bych ale chtěla určitě komodu s přebalovacím pultem,takže v tomto případě jsem na dětský nábytek odkázaná.
No,nějak to vymyslím,a v nejhorším to nebude úplně designový ![]()