nechce spát přikryté

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15
18.9.08 00:24

nechce spát přikryté

Ahoj maminy! Mám dotaz, není to zas takovej problém, ale je to celkem nepraktické - malej 22 mesíců zatím nesnáší prikrytí pri spaní, cili je vnoci oblecen do víc vrstev, aby nenachladl. Máte nekdo zkusenost? Casem to asi vysvetlime a podvoli se, jen me zajima, zda i u vas je ten miniproblem. Muzu ho samozrejme prikryt, ale spi v 10 polohach, a za bdeleho stavu (pri usinani) jakoukoli prikryvku strhava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9867
18.9.08 01:02

Moje mladší holky taky spí (Pepi spala, už spí pod peřinkou) odkryté - a to i když máme v ložnici zimu. Nechávám je tak, ony musí vědět, zda jim to je příjemné nebo ne. El to dokonce dovedla k dokonalosti, nesnese ani teplejší pyžamo…

Ani jedna se mi nikdy nenachladila.

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1083
18.9.08 06:35

Náš prcek taky nespí pod peřinou, pouze když je večer hodně unavený, můžu ho přikrýt, ale stejně se během hodiny odkopá, přes léto ho nechávám být, na zimu se ho chystám dát stejně jako loni do spacáku, ale tuším, že bude protestovat :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
18.9.08 07:20

Ahoj,

Mišut mi taky nespí přikrytej. Když bylo v noci chladno, dávala jsem mu pyžamo a přes to fleesovej overálek (spacák jsem zavrhla, protože by se přizabil při přelejzání postýlky). Spí v postýlce vedle naší a stalo se mi jen jednou, že přelez úplně ledovej a vlez mi pod peřinu, aby se zahřál. Takže mu to evidentně nevadí a když vadí, tak si řešení svýho problému najde :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6149
18.9.08 07:28

Matýsek spí taky zá:,–(ně odkrytej, po dece se spíš válí, na zimu mu dávam na prostěradlo jemnou fleesovou deku, aby ho to aspoň hřálo do zádíček, ale nikdy z toho taky nenachladl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10813
18.9.08 07:32

ted ma novou perinku tak chce prikryvat( prvni mesic od narozeni fakt nesnese nic) ale to ji vydrzi 20 minut a pak zas jen pyzamko- neresim nastydla jeste nebyla aspon ma tuhy korinek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2661
18.9.08 07:37

Včera jsme to řešili s děvčatama v diskuzi. Mám malého postýlkového cestovatele. Usne přikrytý a pak celou noc cestuje. Nejradši spí na peřině. Přes léto tu máme horko, tak jsem to neřešila. Teď dávám overálek a uvažuju o spacím pytli, ale asi z něj nebude moc nadšený. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
18.9.08 07:55

Matýsek taky nesnese peřinu, ještě tak tenkou deku. Dávám mu spací overálek s capáčkama, ale ty už se ve velkých velikostech špatně shání. Leží na teplé bavlněné dece a když je mu zima, vyleze z postýlky a šupne ke mě zahřát se. Sám si určí, kdy je mu zima a od narození měl 3× rýmu, takže na tom asi něco bude. Jinak máme v ložnici celkem chladno, tak se asi pěkně otužil.

Milli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
18.9.08 07:57

Přidávám se k cestovatelům v postýlkách, Jakub spí taky zá:,–(ně nepřikrytý. Pokus o navlečení teplejšího pyžama byl děs, neboť ho přímo rval ze sebe… takže spí jen v body s kr. rukávem a zá:,–(ně na peřině… až bude chtít pod ní, tak se snad zachumlá sám :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
18.9.08 13:15

Ahoj,
u nás je to to samé. Už je mu 2,5 roku a spí odkopaný. I když se v noci vzbudíme a přikrejeme ho, za chvíli se zase odkope. Snad z toho vyroste a rád se přikreje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
6.10.08 22:18

Tak my máme taky cestovatele. Spí v overálku, jen v létě v bodynku.
Při usínání ho přikryjeme a nevadí mu to, ale během hodiny leží na pěřině.
Zkoušela jsem ho třeba přikrýt další dekou, ale nakonec to skončilo tak, že ležel na 6 dekách, celý pokroucený :twisted:
Takže když ho jdu zkontrolovat a náhodou je volná část peřiny, kterou ho můžu přikrýt tak to udělám, když ne tak má smůlu…
Nemocný byl jen jednou a to chudák chytl od mámy :oops:
Tak to snad má i nějaký ten otužovací a utužovací význam… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petrolka
11.5.12 11:56

Zdravím všechny mamči, taky máme podobný „problém“. Můj 11-ti měsíční synáček je celkem horkokrevné dítko, takže jak teď začaly stoupat teploty, tak nesnese být přikrytý ani lehkou dekou......musela jsem ho i převlékat z overalu do body s krátkým rukávem a dala ponožky…ty si asi po hodině převalování v postýlce sundal a až pak teprve usnul:D Když jsem ho šla zkontrolovat a přikrýt, tak hned se vzbudil a řev…takže ho nechávám tak, jak chce a celou noc krásně spinká. Taky si myslím, že kdyby mu byla zima, tak by to dal najevo, stejně tak jak dává najevo nespokojenost s ničím jiným;D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí

SCD 510