Jakou peřinku...

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
199
27.8.08 11:28

Jakou peřinku...

Ahojky, mám povlečení z emitexu na deku 90×130 cm..a teď přemýšlím jakou koupit deku nebo peřinku :oops: Můžete doporučit :?:
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
38
27.8.08 12:05

Ahojky,
no mě tůhle zaujala tahle přikrývka , protože je vyrobená celá z přírodního materiálu - konkrétně ze 100% kvalitní australské vlny. Možná jí tu i někdo má…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
27.8.08 12:09

Na tu jsem se taky dívala, pak mě ještě zaujala tahle : http://www.stopalergii.cz/…0x90-cm.html

Hlavně aby mu večer nebyla zima :wink:
Snad někdo doporučí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6149
27.8.08 12:18

Já bych takhle malé miminko možná spíš dávala do spacího pytle :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
27.8.08 12:20

No, mám právě strach, že je mu v pytli zima.. :( :(
Má ho sice teploučky, ale já spím pod péřovkou a v k ránu je mi pod ní zima..tak nevím..chci se připravit na krutou zimu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
27.8.08 12:41

Hlasuju pro pytel, my ho měli a max spokojenost. Neboj do zimy daleko a do té doby mimi trochu vyroste a už nebude takovej zmrzlík. A hlavně peřinku zaručeně odkope!!!!! A teplota vhodná ke spánku je 18 stupňů, i mimču se takhle spí nejlíp - líp se dýchá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JVP
568
27.8.08 12:54

Ahoj, taky doporučuju teploučký pytel (já je měla u obou dětí-různě teplé). Kamarádce začal pískat monitor, tak mrkla do postýlky a malá(4m) byla už úplně zahrabaná pod pěřinkou a sotva lapala po dechu, když ji vytáhla… :oops: Od té doby jen pytle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
27.8.08 13:07

Pytel by u nás neuspěl, mladší holky nesnesly na sobě nic jen co se začaly hýbat. A obě spí na břiše - takže Ada se NIKDY neodkopala, ale opravdu nikdy, přísahám, Pepi a Ela nesnesou nic na sobě - a to spíme při otevřeném okně!!!!

El se ná dokonce budí s pláčem když ji dám příliš teplé pyžamo.

Takže já doporučuji jakoukoli ale hlavně prací přikrývku, stejně je jen na dva tři roky :)

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
27.8.08 13:16

A jaký máte pytel? Já bez rukávu, a příjde mi nedostačující..Většinou ho přikryju i dekou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
27.8.08 13:21
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
27.8.08 13:45

Taky mám pytel bez rukávů. Malá spí jen v bodíčku s dlouhými rukávy, naboso. Pytel má od pěti týdnů, dřív měla ještě ponožky. A když je chladno, přidám zas ty ponožky a ještě tričko s dlouhým rukávem. Pyžama mají většinou nohy i ruce (nohy nechcem, je nám horko), nebo jen nohy, což je vzhledem k tomu, že se dělají pytle bez rukávů, nepraktické, tak jsem se smířila s tím, že žádné z těch krásných pyžámek nosit nebudeme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
27.8.08 14:16

Ahojky, ma zkusenost je viz. Lesinina zkusenost. Theo nesnese na sobe nic, narodil se v cervnu pred dvema roky, kdy byly takove vedra, ze by pod cimkoliv vypustil tak jak tak dusi. Na podzim jsem zkusila spaci pytel bez rukavu, mel v nem jen klasicke pyzamko s dlouhym rukavem a nohavickama, zadne ponozky, otevrene okno, vyple topeni a tak jsme prestali celou zimu. Podotykam, ze ziji ve Finsku. Zima je fakt zima. Ale potreba obleceni je i u mimin individualni, nekdo je horkokrevny, nekdo zase zimomrivy. Vseobecne se ale doporuceje detem do jednoho roku ani deku ani polstar nedavat, protoze se do toho muzou zamotat a samy si jeste prikryvku nedokazou stahnout z obliceje, Nam se to taky jednou stalo, kdyz jsem testovala prikryvku. Jinak vetsina deti se rada odkopava (nas pripad). V pokoji ma byt kolem 16-18 stupnu. V chladu se spi lepe. Nase panolakova pretopena mentalita ma asi problem to prijmout.
Pytle se delaji ruznotypove a jsou ruzne prosite na letni/zimni sezonu a mimi muzes jeste podle potreby tak jak tak priobliknout.

At dobre vyberes, Marketa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
28.8.08 00:02

Ahojky,

já tedy také hlasuji pro spací pytel. Honzík měl zavinovačku hooodně dlouho a teď má spací pytel a spokojenost..

Chci se ale trochu „vtírnout“ svojí otázkou. Jak teple na noc oblékáte? My máme v ložnici 18 stupňů a dávám body s krátkým, overal, lehký spací pytel a deku.. Chci ale koupit teplejší pytel. Nicméně nevím, jestli třeba do toho teplejšího pytle neoblékat méně… Honzík se v noci nebudí, ale ráno má ruce studené… Tak nevím. Jaké jsou vaše zkušenosti??

Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
28.8.08 00:26

Máme v ložnici podobně - tak kolem 18-19 a El spinkala tak do půl roku v body plus pužamko, teď už spinká jen v overálku, ale přes léto máme tepleji… Na zimu jí body přidávat nebudu a bude jen na ní, zda bude spát na nebo pod peřinou.

Když jdu spát, znovu ji přikryju, ale pravidelně se mi hned odkope…

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
28.8.08 22:58

Díky Lesi :wink: Možná to s tím nabalováním někdy přeháním :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...