Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Lenka433 Chápu, já teda musím zaklepat, že až na 2 měsíce podivný to mám pravidelný. Vysazovala jsem v lednu a brala jsem to od cca 17
tolik jsem načetla a zkusila, že už bezpečně poznám ovulaci. Ale mám celkem dlouhý cyklus. Cca 42 dní.
Přeji hodně štěstí a věřím, že to vyjde ![]()
@Martens98 Rozumim, to je jak u koho. Ja se docela bojim ze az si o vikendu udelam test tak tam nic nebude a budu zklamaná
@Lenka433 chápu.. tak já jsem zklamaná i když se nijak nesnažíme. Takže chá”u. Ale dobře to dopadne
@Martens98 Musime doufat, strasne bych si prala aby to teď vyšlo a mohla to oznamit mamince na jeji 60 narozeniny, vychazelo by to tak totiz
Tak sem samozřejmě nevydržela A myslim ze tam asi opravdu duch je
@Kytinka88 A rozkliknes to jednou nebo dvakrát aby to bylo v plné kvalitě? ![]()
@Lenka433 Právě že to rozkliknu 2× a ještě si to přibližuju
Třeba mám blbý oči a ostatní tam něco uvidí. ![]()
@Kytinka88 Ted se na to dívám a jak je zhoršená kvalita tak je to tu opravdu vidět hur než v plné kvalitě
Zdravím, doufám, že nevadí, když se přidám do diskuze se svými testiky, dělala jsem si včera, kdy měla přijít menstruace a dnes, a zdá se mi, že se to dobře vyvíjí, ještě nikdy jsem neměla tak jasnou čárku, co myslíte vy? Mám za sebou několik biochem. těhotenství, tak mám strach. A zakladatelce přeji hodně štěstí, na tom posledním testu, který přidávala vidím stín čárky, tak držím palce
![]()
@Anonymní píše: Více
Ahoj, carka je silnější, vypadá to dobře
Gratuluji
Děkuji, doufám ze to vyjde ![]()
@Lenka433 píše: Více
Ne, není tam duch. Bohužel na žádném z tvých testů vůbec nic není.