Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@miamia142 @sobtik @Martens98
A cim to teda je ze mi delaj testy ted duchy?
@Lenka433 upřímně nevím. Já si myslím, že budu mít druhý cyklus biochemko. Nevím proč. Ale ovulaci přesně vím kdy mám. Styk moc neřešíme, jen přerušovaně. A druhý cyklus se mi udělal na testu duch, mám příznaky jiné než po ovulaci normálně a pak nic. Minulý cyklus teda jsem ještě cca 5 dní před ms špinila, což jsem nikdy neměla a pak přišla ms. Bolestivá a nepříjemná, což já nemám.
Teď zase krásný duch na testu, další testy něco asi je, ale slaboučké a spíš negativní.
Bůh ví co to je😅
@Lenka433 neodečítáš to po více než 10min? Pak se tam zjeví odpařovací linka občas. Je to kus od kusu. Přijde mi, že nejlepší je si zajít na krev. Pokud máš podezření na těhu. Je to cca za 250,– a výsledky jsou do cca 4-5hodin.
@Lenka433 mám to samý. Taky to může bylt biochemko. Nebo cysta. Ta dělá takhle občas neplechu.
@Lenka433 je to nejjednodušší. Já se objednala na unilabs, zaplatila a je to easy. Hned víš co a jak.
@Martens98 Taky sem se zrovna objednala
a v tech vysledcich na dmailu ti prijde kolik presne toho hcq namerili?
@Lenka433 jojo, oni ti pošlou mail nebo sms a tam budou výsledky. Já to měla v účtu na webu. Dej vědět, jak jsi dopadla☺️