Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Lenka433 já jsem bez ha cca 8 měsíců. A právě mi pomohla pupalka a maca. Ale já měla blbý asi jen 2 nebo 3 měsíce. Pak se to ustálilo. Ale jak jsem psala, prášky jsem brala 10 let.
@miamia142 Ale to by zesilil od pondeli kdyby tam byl nebo ne? ![]()
@Lenka433 určitě. Hcg stoupá cca každé 2 dny o dvojnásobek. Ale jestli jsi teď 14-16dpo, tak to jsi už po termínu MS a opravdu by tam teoreticky byly dálnice a ne sotva viditelný duch. Takže se přikláním k falešňákovi nebo evaporační lince. Protože stín tam vidět je. ![]()
@Martens98 Jako u jednoho testu to pochpim ale u 4? Bud sem zachytila teda ovu nebo to odejde nebo nevim, aai me svihne ![]()
@Lenka433 hele mám to stejný ale. Mám 3 testy a na nich duchy. Ale ona tam prostě může vylézt ryska, nebo ta evap. linka. Cokoliv. Ovulku podle mem tt nezachytí. Ale těžko říct.
já minulý cyklus random udělala ovulační test, protože jsem si myslela, že bude menstruace, tak jsem to ze srandy zkusila a čáry tmavý jak blázen😂 nechápala jsem. No a byla to ovulace. Teď jsem si to podle toho spočetla a vyšla mi na den přesně. A zase testy tmavý. A teda taky to poznám podle hlenu no. Já myslela že jsem v tom a ona to byla ovulace. ![]()
@Martens98 ja sem prave v pondeli ten ovu hlen mela ale tezko rict
@Lenka433 hmm, plodný hlen býval pár dní. Já ho mám třeba 3dny. Ale záleží no. Podle toho se to asi nedá určit. Nejlepší je podle mě měřit teplotu celý cyklus.
Holky máte zkušenosti s testy facelle? Taky mi udelaly ducha tak nevim
![]()
@Lenka433 jup, dělají duchy😂taky ho mám ze včera doma. 😂 s nádherným duchem. Prý ty tyčinky falešný dělají. Ale já teda mám ducha z 2.8. na papírku facelle a ten je teda krásný. No a ze včera duch na tyčince. Ale ráno byly testy bílé. A dnes ráno také. Takže buď to odešlo, nebo falešňáci. Ale nikdy před tilm mi to ty papírky neudělaly. Až teď 2 cykly duchové. 👻
@Lenka433 já bych tomu dala volný průběh. Srovnala si cyklus, případně to pořešila s doktorem. 😊 ono to půjde.
@Lenka433 pokud máš ducha od pondělí tak určitě v už bylo něco pořádně vidět. Já jsem dnes 10 dpo a horní je včerejší a spodní dnešní takže rozdíl za jeden den je znát.