Duch na testu, co si myslíte?

36
18.10.16 08:47

Duch na testu, co si myslíte???

Dnes je 1. Den kdy jsem měla dostat MS ale nedostala ale to zas tak neřeším protože mám nepravidelný cyklus. Včera mi bylo špatně ze jsem musela jit celá zelená s bolestmi břicha dom. Obvodak mi nahmatal neco tuheho v podbřišku tak mě to nedalo a včera večer jsem si udelala test. Je tam slabá čárka… je pozitivní? Zapomněla jsem dodat že styk jsme měli naposled 4.října takže dnes je to teprve dva týdny. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1828
18.10.16 08:49

@Nikita1994 ja tam ducha vidim. Mohlo se ujmout neco uz driv nez pred dvema tydny ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1784
18.10.16 08:56
@Nikita1994 píše:
Dnes je 1. Den kdy jsem měla dostat MS ale nedostala ale to zas tak neřeším protože mám nepravidelný cyklus. Včera mi bylo špatně ze jsem musela jit celá zelená s bolestmi břicha dom. Obvodak mi nahmatal neco tuheho v podbřišku tak mě to nedalo a včera večer jsem si udelala test. Je tam slabá čárka… je pozitivní? Zapomněla jsem dodat že styk jsme měli naposled 4.října takže dnes je to teprve dva týdny. :think:

Ahoj, mame stejny pribeh :D Znam nase datum poceti, ktere je 4.10.Mikro ducha jsem mela uz v sobotu, dnes rano jsem zhruba na te viditelnosti co ty.Ja si pred hodinou delala i digitalni test a prave jdu z odberu krve, odpoledne si mam volat na hladinu hcg.Jsou to zacatky, ale samozrejme kazde mimino zacinalo takovymhle duchem :mrgreen: Tak potichu gratuluju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
18.10.16 09:01

@Nikita1994 mě nesutále překvapuje jak s prominutím jste trošku na hlavu holky, víte že tyhle Mamatesty dělají falešné duchy a přesto si je kupujete pořád dokola a pořád se ptáte…kup si test od Dr.Maxe a pokud i tam bude tak gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
18.10.16 09:05

@Nikita1994 gratuluju je tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1784
18.10.16 09:06
@Anonymní píše:
@Nikita1994 mě nesutále překvapuje jak s prominutím jste trošku na hlavu holky, víte že tyhle Mamatesty dělají falešné duchy a přesto si je kupujete pořád dokola a pořád se ptáte…kup si test od Dr.Maxe a pokud i tam bude tak gratuluji :kytka:

Ja testuju jen na dr.max.nikita mozna netravi zivot ve zdejsich diskuzich tak to o mamatestech nevi. proto nemusis utocit, ze je na hlavu 8o :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
18.10.16 09:06

@Nikita1994 Vidim tam ducha ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
18.10.16 09:09

Tyjo tak že by se povedlo? :srdce: věřím tomu ale furt potřebuji od někoho přesvědčení že opravdu jsem :D 4 roky se nám nedařilo

@Kamilaa7 tyjo tak to je mazec! To je náhoda!!! Já jinak taky moc gratuluji :-) termín budeme mít v červenci :potlesk:

Anonymko no nevím ale ja byla s těmito testy vzdy spokojená :) nikdy mi to neukázalo náznak nebo ducha…jinak děkuji za doporučení, dnes valim do lékárny pro další asi koupím ten dražší :)

@sisk myslím si ze to dřív nebude, normálně jsem menstruovala. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.10.16 09:11

@Nikita1994 super, kup Dr.Maxe ten je opravdu 100% nebo zainvestuj do digitálního a budeš mít jasno hned :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.10.16 09:12

@Nikita1994 mě ukazovaly falešně všechny testy kromě Dr.Maxe

• Citovat
  • Upravit
3409
18.10.16 09:17
@Nikita1994 píše:
Dnes je 1. Den kdy jsem měla dostat MS ale nedostala ale to zas tak neřeším protože mám nepravidelný cyklus. Včera mi bylo špatně ze jsem musela jit celá zelená s bolestmi břicha dom. Obvodak mi nahmatal neco tuheho v podbřišku tak mě to nedalo a včera večer jsem si udelala test. Je tam slabá čárka… je pozitivní? Zapomněla jsem dodat že styk jsme měli naposled 4.října takže dnes je to teprve dva týdny. :think:

ale co tuhého v podbřišku, pokud jsi těhotná tak nic tuhého by tam být nemělo. Nemůžeš mít cystu? Při ní jsou duchové na testu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1784
18.10.16 09:19
@Nikita1994 píše:
Tyjo tak že by se povedlo? :srdce: věřím tomu ale furt potřebuji od někoho přesvědčení že opravdu jsem :D 4 roky se nám nedařilo

@Kamilaa7 tyjo tak to je mazec! To je náhoda!!! Já jinak taky moc gratuluji :-) termín budeme mít v červenci :potlesk:

Anonymko no nevím ale ja byla s těmito testy vzdy spokojená :) nikdy mi to neukázalo náznak nebo ducha…jinak děkuji za doporučení, dnes valim do lékárny pro další asi koupím ten dražší :)

@sisk myslím si ze to dřív nebude, normálně jsem menstruovala. :think:

V cervenci? V cervnu:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
18.10.16 09:32

@Lamátko tak ted jste mě vystrašila… brala jsem totiž clostyl

@Kamilaa7 konec června/začátek července… tak mi to vychází

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
18.10.16 09:38

Teď jsem si dělala druhý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
18.10.16 09:39

@Nikita1994 Úplně krásnej, mně se první duch ukázal už 9 dní po styku v den ovulace, takže nevím proč bys ho tam nemohla mít, rozhodně to není brzo :))) takovýho jako ty jsem měla asi 11 DPO. Gratuluji! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí