Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobry den,
mam takovy starosti ted. Delala jsem si testy jeste pred ms a na peti testech mi vylezly dve carky a ted po par dnech mi jsem si udelala znova a na trech mi vylezlo ze nic. Nevim jak tomu rozumet k doktorce jsem objednana na 25.10. Jsem nervozni. Uz jednou jsem pred trema mesici potratila a s pritelem miminko chcem. Nevi nekdo nebo spis nema stim nekdo zkusenost? Jsem nebo nejsem? Ms mam dostat ted v patek. Jsem strasne nervozni… Pritel se tesi a kdyby to nevyslo tak uz toasi ani jeden znas nerozchodime. Opravdu bychom ho chteli… ![]()
@MartinaKoub.k Netestuj pred MS a nebudes mit co rozchazet.
@MartinaKoub.k nedělej testy před ms a pak nebudeš mít co rozcházet.
@MartinaKoub.k nedělej testy před MS. Ušetříš si nervy a peníze.
Počkej, ty čekáš MS za 4 dny a už je to pár dní, co ti vyšly pozitivní testy, tzn. testovala jsi víc jak týden před očekávanou MS? Povím ti to takhle - veškeré nervy, starosti a problémy si uměle vytváříš jen ty sama.
@MartinaKoub.k proč testuješ tak brzo? zbytečně se nervuješ. počkej. Ty se raduješ po prvním pozit testu? to je fakt šílený, raduj se až poté, co Ti to dr potvrdí, ne?
A když to ještě čtu… MS čeká 21.10. a na 25.10. je objednaná k dr. Čekám diskuzi - vyšel mi pozitivní test, ale dr. vůbec nic neviděla.
Přesně jak píšou holky nahoře, netestuj před očekávanou menstruací. I kdyby jsi „otěhotněla“, může do odejít s menstruací.
Já taky vyšilovala, když jsme se snažily o první a po 5 měsících jsem se zklidnila a počkala, až budu mít zpoždění. To testování před je fakt zbytečný stres. Nepřestala jsem na to myslet, to nejde, ale prostě si zakázala dělat testy.
@MartinaKoub.k Spíš nejsi těhotná, neudrželo se to
Je neskutečná blbost testovat před termínem ms, natož tak hodně předem. Prý takhle končí veliká spousta těhotenství, že se to přestane správně vyvíjet a odejde s menstruací. Zbytečně si zaděláváš na zklamání ![]()
@Petule030 ona zakladatelka tu MS ještě ani nedostala, přijde prý v pátek. Takže mě to vychází, že nejspíš testovala ještě při ovulaci
a tam samozřejmě ty testy dělají paseku, respektive údajně se s nimi dá poznat ovulace - //. ![]()
Podle toho, kdy jsi testovala, jsi nejspíš zachytila ovulaci.
proč testuješ tak brzo? akorát se zbytečně nervuješ.
@MartinaKoub.k
![]()
Netestuj, tyhle ty testy jsou hrozná věc současné společnosti. Dřív žádné nebyly, chodilo se na krev k doktorovi a přesto tu všichni jsme. Navíc dle mého jsou to dost vyhozené peníze. A vůbec nechápu proč jich děláš tolik ![]()
Soulasím s příspěvkama výše…proč testuješ tak brzo?
a 25. nejspíš dr stejně nic neuvidí, takže opět budeš zklamaná ![]()