Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím všechny maminky a budoucí maminky! Měla bych prosbicku. S přítelem se pokoušíme už moc dlouho (4roky, a to kdyz započítám i bývalý vztah) na gynde mi predepsali clostik tak jsem ho začala užívat a den pred ovulací jsem si udělala ovu test a byl negativní ( jedna ta carka měla být silnější nebo stejně jako ta kontrolní a nebyla) i tak jsme na to vlitli a od te doby už nic. Je to už 13 dní po styku a pociťuji citlivější bradavky, furt litam na malou a to jsem se momentálně léčila se zánětem moč. cest a prijde mi divné ze po antibiotikach litam častěji na záchod než předtím a bolí mě v podbřišku a mam nafoukle břicho. Cítím furt také napětí. Je možné že bych byla těhotná? Proletěla jsem tolik diskusí a furt si nejsem jistá. Test by mi to asi neukazal. ![]()
Jak to myslis, ze den pred ovulaci sis udelala ovulacni test a byl negativni? Den pred jakou ovulaci? Jak mas tu ovulaci zjistenou?
Příspěvek upraven 16.10.16 v 11:01
@histep nevím přesně jak mám tu ovulaci, vypocitala jsem průměrně z internetu jak to bývá u většiny… kdyžtak se omlouvám za špatné vyjadřování ale jsem nervózní
tak dlouho si přeju…
No při užívání clostilbegytu by si gynekolog měl nějak ověřit, jestli ovulace proběhla..
Z jednoho ovulačního testu a průměrnýma výpočtama na internetu to fakt nezjistíš
Jinak já jsem měla slabě pozitivní test až 17 dní po ovulaci, ale většinou se dvě čárky ukáží dřív..
Ty se snazis o mimino 4 roky a nevis kdy mas ovulaci? Internetove kalkulacky jsou na nic… a i kdyby ano, tak stejne kdyz zacnes brat clostil, ktery ovlivnuje cyklus, tak muze byt vsechno jinak,
A ano, test by pi 13 dnech uz neco malo ukazal…
Od kolika let se snažíte, od 18? Nebo už s bývalým? Od kolika?
Proč si nezjistíš, kdy máš doopravdy ovulaci? 7 kusů testů stojí stovku. Já koupila dvě balení a testovala jsem každý den od konce menstruace, ovulaci jsem měla 2 dny před tou vypočtenou internetovou. Hned ten měsíc jsem otěhotněla z jednoho styku.
@Lekninka91 doktorka mi řekla ze mám zkoušet ovulacni testy.
@Nikita1994 pokud ti doktorka řekla, že máš zkoušet testy, tak tím nemyslela udělat si jeden - já když chtěla vědět, kdy mám ovulaci, měřila jsem x měsíců bazální teplotu, značila do grafu ado toho zkoušela testy - žádný test mi nikdy nevyšel pozitivní - dvě stejně silné čárky. Pokud nevíš, kdy máš ovulaci, nejjistější způsob je měření bazální teploty. Nicméně pokud ti dr dala clostilbegyt, tak by ti tu ovulaci měla hlídat sama a ne že ti řekne, aby sis dělala testy, protože ten clostil nemůžeš brát donekonečna.
@Adelka951 ano uz od 18… ale ještě jsem si říkala ze to nebudu tak hrotit když su mladá a nakonec ve 20 jsem sla na gyndu ze se dva roky snažíme a nic a ona mi jen na to řekla ze je to divné…
az když jsem začala projizdet internet tak jsem nasla nějaké léky na,,povzbuzení,, těhotenství a tak už jsem tam šla s tím ze je chci tak mi je napsala teprv. Ja ovulaci občas cítím (citlivé břicho, vytok) a je to nějak v ten den kdy psali na internetu. Mám aplikaci v telefonu takže si to hlidam. ![]()
@Lekninka91 ja vím
su trdlo, začala bych další cyklus pečlivěji
ted po vyplate nakoupím, ale nejdřív tehotensky ![]()
@Nikita1994 píše:
@Lekninka91 ja vímsu trdlo, začala bych další cyklus pečlivěji
ted po vyplate nakoupím, ale nejdřív tehotensky
Tak si hlavně přečti návod.