Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jo děkuji já myslím že to vyšlo uvidíme 😂 nebo takhle je možné si jako autosugestivne vyvolat příznaky o kterých nevím??
jako myslím třeba divna pachuť v puse, o tom jsem ani nevěděla že by to mohl být jakýsi příznak až když jsem koukala jestli by to mohl být ![]()
@ThereseR jestli jsi opravdu 6 dní po ovulaci tak nemůžeš mít pozitivní těhotensky test.
@karkarka já vím že ne. Je to blbost.. Ale fakt ho tam vidím to je zajímavé
možná 7dni po ovu nevím kdy přesně byla od toho pozitivního ovu testu
@ThereseR mě už 3 dny po ovu začalo bolet jedno prso, no a od 12DPO mě začalo být zle
@Eliskaxox mě právě strašně pichalo v podbřišku a den po ovu jsem měla na spodarech fakt hustý Bílí hlen omlouvám se ale je to tak
a občas se mi zamota hlava jinak zatím nic ale u první dcery mi nic nebylo až druhý mesic jsem zvracela jak blázen. Jo a ještě ty prsa mě bolí to jsem nikdy nemela
Ahoj holky, prosím vás vidíte tam ducha nebo už mi mlží oči?:DD Mam bolesti v podbrisku jak pres den, tak v noci a i pri sexu.
Udelala si dnes test jen ze zvedavosti abych vedela co to muze byt..
Dekuji moc predem za odpovedi…
Otazka: když jste mely na zacatku ducha, potvrdelo se i tehu?
Ahoj chci se zeptat dělala jsem si test a byl tam duch docela peknej ale pak na dalších testech nebyl mám 14 dni po menstruaci a měla jsem bolesti v pobrisku jako bych to měla dostat tak teď vubec nevim co to znamená ty testy mate někdo zkušenost dekuji
Zdravím chci se zeptat jestli někdo nemá zkušenost mám 14 dni po menstruaci a zacla jsem mít bolesti břicha jako před menstruaci dělala jsem si test a na jedním byl duch docela pěkný ale pak na dalších testech nebyl nevíte co to je nemáte zkušenost dekuji
Chtela bych se zeptat včera jsem si dělala test a vidim tam ducha nevím jestli blouzním