Duch na testu - kdy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
135
15.9.19 16:55

Jo děkuji já myslím že to vyšlo uvidíme 😂 nebo takhle je možné si jako autosugestivne vyvolat příznaky o kterých nevím?? :mrgreen: jako myslím třeba divna pachuť v puse, o tom jsem ani nevěděla že by to mohl být jakýsi příznak až když jsem koukala jestli by to mohl být :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15150
15.9.19 17:48

@ThereseR jestli jsi opravdu 6 dní po ovulaci tak nemůžeš mít pozitivní těhotensky test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
15.9.19 17:49

@karkarka já vím že ne. Je to blbost.. Ale fakt ho tam vidím to je zajímavé :) možná 7dni po ovu nevím kdy přesně byla od toho pozitivního ovu testu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5363
15.9.19 17:56

@ThereseR mě už 3 dny po ovu začalo bolet jedno prso, no a od 12DPO mě začalo být zle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
15.9.19 18:01

@Eliskaxox mě právě strašně pichalo v podbřišku a den po ovu jsem měla na spodarech fakt hustý Bílí hlen omlouvám se ale je to tak :D a občas se mi zamota hlava jinak zatím nic ale u první dcery mi nic nebylo až druhý mesic jsem zvracela jak blázen. Jo a ještě ty prsa mě bolí to jsem nikdy nemela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
21.11.19 17:50

Je tam duch?

Ahoj holky, prosím vás vidíte tam ducha nebo už mi mlží oči?:DD Mam bolesti v podbrisku jak pres den, tak v noci a i pri sexu.
Udelala si dnes test jen ze zvedavosti abych vedela co to muze byt..
Dekuji moc predem za odpovedi…
Otazka: když jste mely na zacatku ducha, potvrdelo se i tehu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
572
7.5.20 04:58

@hanna98 tohle je pořádně duch.. Jak jsi dopadla? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
29.7.24 09:19

Těhotensky test duch a pak nic

Ahoj chci se zeptat dělala jsem si test a byl tam duch docela peknej ale pak na dalších testech nebyl mám 14 dni po menstruaci a měla jsem bolesti v pobrisku jako bych to měla dostat tak teď vubec nevim co to znamená ty testy mate někdo zkušenost dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
29.7.24 09:23

Zdravím chci se zeptat jestli někdo nemá zkušenost mám 14 dni po menstruaci a zacla jsem mít bolesti břicha jako před menstruaci dělala jsem si test a na jedním byl duch docela pěkný ale pak na dalších testech nebyl nevíte co to je nemáte zkušenost dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.3.25 08:33

Vidíte tam ducha nebo ne ?

Chtela bych se zeptat včera jsem si dělala test a vidim tam ducha nevím jestli blouzním

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí