Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@polokoule Ducha na testu jsem měla asi 7.den od ET,12.den už byla čárka stejná jako kontrolní ![]()
@Anonymní píše:
Prosím je toto duch nebo není je to vcerejsi test
Hvězdičko, ducha vidím ![]()
@polokoule píše:
Dobry vecer. Prosim vas, ptam se holek co podstoupily IVF.Kdy jste na testu objevily ducha? ktery den od transferu? a kdy potom vyrazne carky?
7. den po ET jsem viděla dušíka jen já, 8. den už ho viděl i muž. 14 dní po ET jsem měla čárky stejně silné.
Zdravím všechny, můžete mi prosím napsat názor? Děkuji ![]()
Vidím ducha, ale záleží kolikaty den po ovu to je… A i kdyby opravdu byl pravý, tak se raduj opravdu jen opatrne
každopádně gratuluji a tiše závidím ![]()
@lachtanice86
od cervence, mam spatne cajecniky a nepravidelnou ms, ale boli me chvilkama podbrisek a citim se “jinak”. S dcerou jsem mela taky jen duchy, nez mi to potvrdil dr. Jdu v pondeli na ambulanci, tak uvidime, ale jsem nervozni.
@ThereseR je hodně rozmachany a Max po zaschnutí dělá duchy vždy, záleží jestli byl vidět v limitu. Mě třeba Max krásně zachytí i ovulaci ![]()
@Eliskaxox já totiž dělala jsem si ovu testy když byly krásně dvě čárky stejné tak jsme na to vlitli a teď bych měla být kdyby to vyšlo 6dni po ovulaci, a tak asi tam nic není já vím
u první dcery jsem měla hned dálnici a říkala sem si že je mi líto těch ženských co hledají duchy a teď dělám to samé
tak já počkám ještě týden a nebudu vymyslet
@ThereseR počkej třeba jen tři dny
9DPO už by mohlo být něco vidět. Sežeň si Mamatest nebo Sluníčko z drogerie Teta jsou nejlepší a spolehlivé
Dobry vecer. Prosim vas, ptam se holek co podstoupily IVF.Kdy jste na testu objevily ducha? ktery den od transferu? a kdy potom vyrazne carky?