Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím vás, potřebovala bych poradit prosím,
Mám 5dni zpoždění dělám si už třetí tehu test každý jiný značky a vzdycky vidím ducha, zkoušela jsem digitální ale ten ukázal negativní, což i předchozí moje tehu není tolik citliví, má otázka zní co vidite vy? co si o tom myslíte
Moc moc děkuji!
Jako něco tam vidím, ale na 5 dni zpoždění bych to považovala za negativní. Bylo to v limitu?
Co si o tom myslím? Přání otcem myšlenky. Test vyšel zcela jasně negativně. Jen nevím, zda gratulovat či ne. ![]()
Zdravím
Do pěti minut výsledek,
taky bych řekla ze má to ze je to po 5dnech je čárka slabá.. ![]()
@JancaS84 píše:
Jako něco tam vidím, ale na 5 dni zpoždění bych to považovala za negativní. Bylo to v limitu?
Vidím to tam, ale takhle jsem to třeba já osobně měla u biochemka
@Lilypad24 píše:
Vidím to tam, ale takhle jsem to třeba já osobně měla u biochemka
Myslíte ze by šlo o biochemické?
@Lili1221 píše:
Myslíte ze by šlo o biochemické?
Těžko soudit, jen osobně mám takovou zkušenost. Zpoždění právě těch 5 dní a x dní za sebou testy.Jen je fakt, že jsem měla nejdřív silnější a poté světlaly. I digital mi ukazoval 1-2 týdny. Pak ale vím od kamarádky, že měla asi dva měsice za sebou taky takového ducha jako Vy a taky z toho nic nebylo-digital měla negativní.
Já tam teda druhou // vidím
udělej ten stejný za 2 dny a uvidíš zda sílí ![]()
Já toho asi taky moc nevykoumám. Zkus otestovat stejným testem za dva dny
(ale ne jiné značky, prostě stejným
- každý test může reagovat jinak). A co tohle jsou za testy? ty vbc neznám ![]()
Jinak Biochemko je možné, ale mě třeba ta čárka šla vidět mnohem lépe a pak slábla. u tvých fotek bohužel nevidím ani náznak čárky :/ Ale možná jsem jen slepá. ![]()