Duch na testu, špinění

1804
28.7.19 15:43
  1. já žádného ducha nevidím
  1. i kdybys byla těhotná, neutece ti to. Počkej do MS. Pokud by spineni pretrvavalo, jdi k doktorovi
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7997
28.7.19 15:54

@MoiryB já ducha vidím ale asi bych taky počkala do menstruace a kdyžtak udělala test znovu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
28.7.19 15:56

Počkej do termínu menstruace, takhle to stejnak může přijít a nezabráníš tomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
28.7.19 16:21

Vždycky je lepší když člověk počká alespoň do termínu očekávané MS, aby potom nebyl když tak zklamán, kdyby to náhodou nevyšlo. Na prvním testu ducha vidím, ale teď si vezmi, že si myslíš, že se zadařilo a ona se MS dostaví… Jak se budeš cítit? Ze své zkušenosti jsem měla pozitivní test v den očekávané MS (malinko jsem i zašpinila) a za tři dny silné krvácení a v ten den test negativní - biochemické těhotenství. Na jednu stranu tě chápu, že si zvědavá, ale z vlastní zkušenosti vím, že je to zbytečné mučení (a to jsem TT zkoušela mnohem později). Držím ale palce, aby to vyšlo!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
28.7.19 17:22

Nic nevidím a počkej do termínu ms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
884
29.7.19 18:57

Na první fotce dušíka vidím :think: ale počkala bych ještě 3 dny a testla znova, pokud zesílí, je to tam :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
30.7.19 08:30

Ahoj, tak vcera jsem testovala a bilo. Ale spineni zase ustalo a ms nikde zatim. Bricho stale boli, zada taky a prsa cim dal vice. Tak uvidime v patek. Drzte palce, dam vedet jak to dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
884
30.7.19 08:41

@MoiryB a kdy máš mít ms? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
30.7.19 12:39
@BarušKAhap píše:
@MoiryB a kdy máš mít ms? :think:

Patek nebo sobota. Obcas mi blbne cyklus, kdyz neberu prasky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
884
30.7.19 12:55

@MoiryB jo to mě taky. No tak uvidíš, zkus třeba v sobotu test a uvidíš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
31.7.19 17:17

Ahoj holky, tak jsem dneska uz mela velky bolesti, hlavne zada. Takze protoze muj dr chysta dovcu, zajela jsem na kontrolu. Zatim to na tehu nevypada, sliznici mam jen 5mm, coz je malo. Malo i na to, abych dostala normalni ms. Takze za 14 dni jdu na kontrolu a slibil mi, ze mi pomuze cyklus upravit a tim i zvysit sanci na tehotenstvi. Uznal, ze v tom ma me telicko bordel a napravime to. Rikal, ze tehu byt muzu treba jen 3 dny, ale to uz by mi nevychazelo s ovulaci a tak. Takze spis uz se tesim, az to dostanu a ulevi se zadum, prsum i brisku. Je to desny. Mate nekdo podobnou zkusenost, ktera by skoncila tehotenstvim? Diky vsem za podporu. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
22.8.19 20:30

Vyreseni

Ahojky, tak konec meho pribehu je stastny. Nakonec za 14 dni od prohliky jsem k dr sla. Ms nepřišla. Stale nic… Dostala jsem vyvolavacku. Dneska je to 8 dni po agolutinu, ms nikde. Tak jsem si udelala test. Presneji 3 ruzne testy. Nejcitliveji reagoval mama test. Ale na vsech byl dusik! Dneska mi konecne odebral krev a zitra vysledky. Tak drzte palecky. At tam mimisek je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
23.8.19 19:32

Není to nejak dlouhá doba jen na dusiky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
26.8.19 18:20

No nevim, nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie