Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Fotka je dost rozmazaná ale čárka tam je…udělej ještě třeba v pondělí jeden ale myslím že je to dost jasně pozitivni
No ten první jsem si dělala odpoledne, a byla jasná ta druhá a večer jsem si dělala druhý ale už byla slabá
@Anonymní píše: Více
Tak to je normální, moc byla naředěná…udělej test ráno a bude tam dalnice
Přijde mi to divné, 1.6. Jsem si ho dělala a byl krásně negativní a teď takový překvapení ale tohle jsem měla i minulý měsíc duchy a pak ms
@Vladusxx píše: Více
Mně to přijde docela slaboučké.
Zakladatelko, udělej si test zítra ráno a uvidíš, no.
@Pidulka1991 dělala jsem.si dnes ráno a je jasné pozitivní ale proč mě tak boli bricho?
Jo to je už pěkná čárka
… to je normalní ony ty temhotenske přiznaky jsou vlastně stejne jako pred menstruační
Bolest břicha je normální…děloha se připravuje na několikanásobně zvětšení…to provází křeče děložní svaloviny a od toho je ta bolest…zároveň se už teď může trochu rozvolňovat pánev…mě třeba při prvním těhotenství to břicho bolelo úplně šílené…několikrát za den mě chytla křeč že jsem se stočila do klubíčka a čekala několik minut až to přejde… Při druhém jsem to ale vůbec necítila…zase ale se mi dost brzo začala rozvolňovat pánev a měla jsem problémy s chůzí…
Aha a já už se lekla že mám něco se strevamam pac mě bolí celém to bricho i zada a do toho příšerně úzkosti achjo
Prosim porad te mi vidite neco a nevhodne prispevky si prosim nechejte pro sebe
Ahoj včera jsem si udělala tt a vyšel mi tam duch první byl silnější a na. Druhém testu už byl slabší nicméně včera jsem to měla dostat bricho mě bolí celý a hlavně prsa, co myslíte je to těhotenství nebo nemám zatím. plasit?