Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nic tam není a týden po ovulaci tam ani nic být nemůže…jaký byl důvod testování? ![]()
@BarSu asi jako většina lidí tady, které pokládají stejne otázky. Buď se těší, nebo boji. A měla jsem prostě takový pocit.
@Dahlia0409 já tam vidím úplně malého ducha. Ale na fotce to možná nejde zachytit. No uvidím později. Tady jsem to porovnávala s pozitivním testem, který jsem měla se synem. Abych věděla na jakém miste má ta čárka být.
Duch tam neni a ani se ho prece nemusis bat, protoze se urcite chranite, kdyz mimco ted neni v planu, ze? ![]()
To je Pepino, ne? Ten dělá falešné strašně často. Navíc týden po ovulaci by ani nic vidět nešlo
.
Prosim ja tam vidim mini ducha na testu vidite ho take?
@Hajulka592 jako nějaký náznak tam je. Ale je to strašně nevyzpytatelné. Kdy máte mít menstruaci? Je to dělané po vynechání?! ![]()
Ahoj, přidávám fotku a ptám se, jestli na testu vidíte ducha. Myslím že to je teprve týden po ovulaci. Ale nejsem si jistá. Doma máme miminko a ja dostala v prosinci svou první menstruaci. Miminko teď spíš nechceme, bylo by to moc rychle. Děkuji za diskuzi.