Duch nebo... ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1039
3.3.15 07:56

@Mona111111 je to normální ;) mě na začátku bolel podbřišek furt. :) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.15 11:17

Zvlášťni čárka na tt dr.Max

Ahoj holky, prosím o radu. Na tt dR.Max se udělala zvláštní čárka v limitu-růžová, tenká jako nit, a vedle toho dusík který ale na foto není videt. I ta čárka divná je špatně videt na foto ale na živo je videt dobře. Co to je? Máte někdo zkušenost? Dnes ráno na dr.max opět duch… Prosím o radu děkuji. Pridávám foto na rozbor :-D

• Citovat
  • Upravit
69235
3.3.15 11:21

Já tam bohužel nic nevidím, jen tu kontrolní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
3.3.15 13:28
@Mona111111 píše:
To je krasny, moc vsrm dekuju :) omylem jsem to napsala i do jine diskuze, jsem tu nova a moc sem nechodim tak se kdyztak omlouvam… Ve stredu zajdu k dr aby mi to potvrdil… Holky a je normalni ze me furt boli bricho? Snad to nebude mimodelozni :(

Gratuluju k pozitivnímu testíku :kytka: Jenom k tomu lékaři nechoď pokud nemáš žádné problémy. Objednej se tak za dva tři týdny :) Na ULZ ještě nic neuvidí a bude Tě akorát strašit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
3.3.15 16:30
@vendidlo píše:
Gratuluju k pozitivnímu testíku :kytka: Jenom k tomu lékaři nechoď pokud nemáš žádné problémy. Objednej se tak za dva tři týdny :) Na ULZ ještě nic neuvidí a bude Tě akorát strašit :)

Aha, neuvidí ani ten vaček? Já právě jen aby to nebylo mimoděložní :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
3.3.15 16:37
@bibi88 píše:
http://www.maminkam.cz/…a-kalkulacka#…

pozitivní :) gratuluji :hug:

hodila sem ti odkaz na těhu kalkulačku :) všechno ti vypočítá a máš tam. i vše vysvětlené :)

Děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
728
3.3.15 16:53
@Anonymní píše:
Ahoj holky, prosím o radu. Na tt dR.Max se udělala zvláštní čárka v limitu-růžová, tenká jako nit, a vedle toho dusík který ale na foto není videt. I ta čárka divná je špatně videt na foto ale na živo je videt dobře. Co to je? Máte někdo zkušenost? Dnes ráno na dr.max opět duch… Prosím o radu děk
@Anonymní píše:
Ahoj holky, prosím o radu. Na tt dR.Max se udělala zvláštní čárka v limitu-růžová, tenká jako nit, a vedle toho dusík který ale na foto není videt. I ta čárka divná je špatně videt na foto ale na živo je videt dobře. Co to je? Máte někdo zkušenost? Dnes ráno na dr.max opět duch… Prosím o radu děkuji. Pridávám foto na rozbor :-D

Ahojky, ja tam taky nevidim vubec nic 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
4.3.15 10:50
@Mona111111 píše:
Aha, neuvidí ani ten vaček? Já právě jen aby to nebylo mimoděložní :(

Nooo může a nemusí. Mohla jsi mít klidně později ovulaci a stejně nic neuvidí. Takto na začátku hraje roli každý den… Víš já jsem poprvé těhotná a jen co mi vyšel test jsem se objednala k doktorce a byl to šílený kolotoč, protože samozřejmě nic neviděla a měla strach, že je to mimoděložní, takže nemocnice… Pak teda po pár dnech se kulička ukázala, ale zase začali stresy, že neroste jak má, že je malé apod… já uplně šílená a vystresovaná… a zbytečně.. Otěhotněla jsem den před koncem cyklu a to jsem byla přesvědčená, že mi ovulační test vyšel uprostřed cyklu pozitivní… :evil: Nicméně jsem v 18 tt a vše je ok :) Pokud Tě nic netrápí (bříško trošku bolet bude - mě ještě nepřestalo od doby co jsem těhotná :) ) a nebo nekrvácíš, tak počkej a užívej si to :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
4.3.15 19:53
@vendidlo píše:
Nooo může a nemusí. Mohla jsi mít klidně později ovulaci a stejně nic neuvidí. Takto na začátku hraje roli každý den… Víš já jsem poprvé těhotná a jen co mi vyšel test jsem se objednala k doktorce a byl to šílený kolotoč, protože samozřejmě nic neviděla a měla strach, že je to mimoděložní, takže nemocnice… Pak teda po pár dnech se kulička ukázala, ale zase začali stresy, že neroste jak má, že je malé apod… já uplně šílená a vystresovaná… a zbytečně.. Otěhotněla jsem den před koncem cyklu a to jsem byla přesvědčená, že mi ovulační test vyšel uprostřed cyklu pozitivní… :evil: Nicméně jsem v 18 tt a vše je ok :) Pokud Tě nic netrápí (bříško trošku bolet bude - mě ještě nepřestalo od doby co jsem těhotná :) ) a nebo nekrvácíš, tak počkej a užívej si to :kytka:

Tak ja jsem tam dnes prece jen sla, a rikal jen ze je neco zvetsenyho, nevim jestli deloha..ze jeste nic nevidi ale ak tam sestricce rekl neco ze by to bylo 5+1 a tak mam prijit za 14 dni, ted jsem si delala dalsi test a vysel znovu a carka je silnejsi.. :) tak jsem rada, konecne to vyslo :) na mimodelozni nebudu radsi ani myslet… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
4.3.15 20:30
@Mona111111 píše:
Tak ja jsem tam dnes prece jen sla, a rikal jen ze je neco zvetsenyho, nevim jestli deloha..ze jeste nic nevidi ale ak tam sestricce rekl neco ze by to bylo 5+1 a tak mam prijit za 14 dni, ted jsem si delala dalsi test a vysel znovu a carka je silnejsi.. :) tak jsem rada, konecne to vyslo :) na mimodelozni nebudu radsi ani myslet… :)

Moc moc graluju! :kytka: To vypada skvele :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
5.3.15 01:06
@vendidlo píše:
Moc moc graluju! :kytka: To vypada skvele :)

Dekuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.4.16 14:59

Maminky prosím mám halucinace nebo tam fakt je dušíček?

• Citovat
  • Upravit
a12
61097
11.4.16 15:02

Kdyz naklonim monitor tak tam trosku neco vidim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zuzulee
11.4.16 15:04

Já tam taky něco vidím :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.4.16 15:04

@a12 ja prave taky… :-O

omlouvam se ze pisu anonymne ale jednak je to zatim citlive tema pokud je to pravda se kterym nechci jeste ven a mam tady par znamych a jednak pokud mam halucinace nechci byt uplne za blazna :-D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex