Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@speedyy dakujem za reakciu, len akosi sa tam teraz ta ciarka uplne vybledla, zmizla, tak skor nejaky zly test.ale kazdopadne vdaka, uvidim pozajtra rano ![]()
Tak z tej machule, co tam bola vcera, zostalo po zaschnuti tolko. fotka je upravena, ale myslim, ze uz to aj zmizlo a len nieco sa mi tam mari
@speedyy veru divny bol uz aj vcera
no nevadi, zajtra este nejaky kupim a urobim ho az v utorok rano a snad uz bude menej divny ![]()
@erikamar To jsem zvědava, jak test dopadne. Potom dej fotecku. Ale v utery by se už pozitivita ráno mela potvrdit, pokud jsi těhotna. Koncentrace HCG v ranní moči je nejvyšší.
@speedyy dam urcite vediet, sama som zvedava. v 1.tehu som mala hned silnu ciarku pred ms a teraz taketo haluze
Dobrý den, chci znát jen názory
je toto pozitivni TT nebo jen duch? Mám 7 dni zpoždění, a toto mi vyšlo dnes ráno…tak nevim, jak to brat…děkuji ![]()
Já bych řekla že je to slabý pozitvní test, potichu gratuluji ![]()
@speedyy ahoj,skusala som uz vcera na obed, ale zohnala som len test 25mui clearblue a stale neviem, na co som. zajtra idem na krv a uvidime ![]()
@erikamar S timhle testem zkušenost nemám, ale rekla bych, že bude asi pozitivni, ne?
Z krve budeš mit 100% jistotu..Držím palečky ![]()
@speedyy ..no ma tam byt + a take slabe plus tam je vidiet, samozrejme, ze volnym okom lepsie viditelne, ako na foto, tak mam taky pocit, ze nieco sa veru asi deje
a zvlastne, ze opat sa mi pusta krv z nosa, ako pri malej a mam trosku zvysenu tel. teplotu (nie bazalnu, tu nemeriavam).dam vediet, co a ako. kraasny den ![]()
Tak mi to nedalo a testla odpoledne jinou značkou…asi se zacnu potichu radovat
po skoro roce snažení… Jen bych rada doporučila tinkturu z drmku obecného, gyndarka mi ho doporučila a 2 měsíc užívání je toto výsledek… ![]()