Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den, dá se to považovat jako pozitivní? jsem 4 dny zpožděni. Ovu nevím kdy proběhla, naposledy styk proběhl zhruba před 14 dněmi. Cyklus 28-32 dni. Test proveden večer.
Já myslím, že je to čárka. Nicméně doporučuji vyzkoušet test z ranní moči, pokud možno tu stejnou značku, co večer.
držím palce
@Evicka34826 píše: Více
Ahoj, je pozitivní, udělej i z ranní moči a vyfot po chvilce zaschnutí. Tam už bude jasný ![]()
Ahoj, jdu si k vám pro radu, minulé pondělí (19.5.) jsem si dělala tt a vidím slaboučkou čárku (ducha) vidíte to tam taky? Nebo už jsem opravdu slepá
@Karolina0054 píše: Více
Ano vidím, dělala jsi ještě nějaký další test? Teď už by čárka měla být hezky viditelná.
Ahoj, také si jdu pro radu ![]()
Včera dělané testy a vidim duchy, nebo jsem blázen?
následně dělaný Clearblue a negativní.
Mate někdo podobnou zkušenost?
@Anonymní píše: Více
Ano duchy vidím. Kolik dní jsi po ovulaci a kolik ti zbývá do ms?
Aha tak to máte celkem krátkou luteální fázi, nicméně na 8 dní po ovulaci je to celkem hezký duch, a postupně by měl sílit
Ahoj potřebuji radu mám nepravidelnou ms včera jsem si dělala test nic tam ještě nebylo a dneska toto
@Adrianalakatosova69 víš kdy zhruba byla ovulace? je to celkem hezký duch, zopakuj za 2 dny a pokud bude silnější čárka tak je to jasné
Ovulace byla 25 ale myslím že dřív mám nepravidelnou ms takže jak říkám včera tam byl fakt slabí duch a dneska ráno jak jsem posílala fotku