Duch- rady

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
36
4.12.20 15:01

Duch - rady

Dobrý den,
jsou to cca 3 měsíce co jsme se přestěhovali do baráku po rodičích mého přítele.
Včera zde byla má 11letá dcera přes odpoledne sama…což už byla vícekrát a nikdy se nic nestalo. Ale včera se toho stálo více…několikrát za sebou se otevřeli a ihned zase zavřeli dveře do obýváku (pes v tu chvíli štěkal vrčel a to nikdy nevrčí). Samovolně spadla židle a knihy. A v jednu chvíli pes štěkal a vrčel do rohu místnosti kde je skříň. Nejdříve jsem přemýšlela i zda si dcera nedělá srandu, nebo si nevymýšlí. Nicméně když mi to popisovala, tak byla smrtelně vážná až se pomalu rozbrečela. Ani já ani přítel nepochybuje o tom, že by neříkala pravdu.
Je pravdou, že v domě zemřel tatínek přítele. O tom dcera ovšem nemá sebemenší tušení.
A já teď nevím co s tím? Nevím jak to dceři vysvětlit. Setkal se s tím někdy někdo?
Děkuji za reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
50
4.12.20 18:56

Když měla dcera 3-4roky, tak začala strašit s duchem. Jednou ukázala do chodby a řekla, že je tam duch. Docela mě to zaskočilo :) O pár dní později to opakovala zase a pak zase. Nakonec jsem jí říkal, že je to hodný duch, jen je zvědavý. Když dcera říkala, že zlobí, tak jsem říkal „Duchu pryč, neruš nás“. Nakonec z toho vznikla hra a oba jsme ho vyháněli. Pak jí to asi přestalo bavit a už to neříká.

Nekoukala náhodou na nějaký horor, usnula a jen se jí to zdálo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
4.12.20 22:41

@Alton to jste si s tím krásně poradili :) je dobře, že to pak přešlo. Na žádný horor jsme nekoukali. A vzhledem k věku mé dcery, to tak jednoduše nevysvětlim. Snad to bylo poprvé a naposledy. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
5.12.20 01:36

Případně můžete oslovit člověka, který se zabývá vymítáním duchu. Třeba tam tatínek zemřel a duše neodešla. Už jsem o tom slyšela..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6827
7.12.20 06:44
@Poguno píše:
Dobrý den,
jsou to cca 3 měsíce co jsme se přestěhovali do baráku po rodičích mého přítele.
Včera zde byla má 11letá dcera přes odpoledne sama…což už byla vícekrát a nikdy se nic nestalo. Ale včera se toho stálo více…několikrát za sebou se otevřeli a ihned zase zavřeli dveře do obýváku (pes v tu chvíli štěkal vrčel a to nikdy nevrčí). Samovolně spadla židle a knihy. A v jednu chvíli pes štěkal a vrčel do rohu místnosti kde je skříň. Nejdříve jsem přemýšlela i zda si dcera nedělá srandu, nebo si nevymýšlí. Nicméně když mi to popisovala, tak byla smrtelně vážná až se pomalu rozbrečela. Ani já ani přítel nepochybuje o tom, že by neříkala pravdu.
Je pravdou, že v domě zemřel tatínek přítele. O tom dcera ovšem nemá sebemenší tušení.
A já teď nevím co s tím? Nevím jak to dceři vysvětlit. Setkal se s tím někdy někdo?
Děkuji za reakce

Ja myslim, ze byste se mela poradit s vymitacem. Udela obrad a duch odejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6827
7.12.20 06:45
@martinato píše:
Případně můžete oslovit člověka, který se zabývá vymítáním duchu. Třeba tam tatínek zemřel a duše neodešla. Už jsem o tom slyšela..

Za pade jej dostanu pryc. Je k tomu treba slozity obrad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.12.20 19:43

A líbí se nové bydlení dceři? Možná si to vymyslela, aby jste se přestěhovali zpátky, kde byla zvyklá…Pokud opravdu se tam děly ty věci, tak může to být duše zemřelého tatínka, mnohdy ale duše přebývají tam, kde udělali za života něco špatného, tam kde si duši ušpinili, tam často si ji musí očistit… Takovým duším urychluje očištění hlavně modlitby druhých za ně, sloužením mše svaté, některé trápí nevyřešené dědictví, spory v rodině, tak možná jestli je něco takového, tak tyto věci urovnat. Nemusí to však být duše tatínka od přítele, může se jednat i o zlého ducha. Nezabýval se někdo z rodiny od přítele nějak zvlášť o duchovno a esoteriku? Mohl tam snadno nějakou zlou entitu přitáhnout. Tady pomůže požádat kněze o vysvěcení domu, mít doma požehnané předměty - silnou ochranu přestavuje benediktinský kříž, používání svěcené vody, nošení knězem požehnaných ochranných medailek, modlitba hlavně k Panně Marii a k Archanděli Michaeli, který je považován za významného bojovníka proti zlým duchům.

• Citovat
  • Upravit
6827
10.12.20 09:24
@Anonymní píše:
A líbí se nové bydlení dceři? Možná si to vymyslela, aby jste se přestěhovali zpátky, kde byla zvyklá…Pokud opravdu se tam děly ty věci, tak může to být duše zemřelého tatínka, mnohdy ale duše přebývají tam, kde udělali za života něco špatného, tam kde si duši ušpinili, tam často si ji musí očistit… Takovým duším urychluje očištění hlavně modlitby druhých za ně, sloužením mše svaté, některé trápí nevyřešené dědictví, spory v rodině, tak možná jestli je něco takového, tak tyto věci urovnat. Nemusí to však být duše tatínka od přítele, může se jednat i o zlého ducha. Nezabýval se někdo z rodiny od přítele nějak zvlášť o duchovno a esoteriku? Mohl tam snadno nějakou zlou entitu přitáhnout. Tady pomůže požádat kněze o vysvěcení domu, mít doma požehnané předměty - silnou ochranu přestavuje benediktinský kříž, používání svěcené vody, nošení knězem požehnaných ochranných medailek, modlitba hlavně k Panně Marii a k Archanděli Michaeli, který je považován za významného bojovníka proti zlým duchům.

Vy tomu co jste napsala opravdu verite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.12.20 20:27

Je tam duch?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21139
19.12.20 22:44

@Poguno jak jste dopadli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
20.12.20 09:56

@PaníBovaryová od té doby se nic dalšího nestalo. Tak nevím…snad už se nic takového nestane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
21.12.20 19:22
@Poguno píše:
@PaníBovaryová od té doby se nic dalšího nestalo. Tak nevím…snad už se nic takového nestane.

Ako je to dlho, čo sa nič nestalo? Ak iba pár nedel, tak by som ešte nič nehovorila…
A myslim, že neide o duchov ale o iné entity.
Povedala si, že máš 11 ročnú dceru? Počula si o poltergeistoch?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
704
21.12.20 19:40
@Anonymní píše:

Naprostý souhlas.

@Pavlik Morozov píše:
Za pade jej dostanu pryc. Je k tomu treba slozity obrad

Jak už jsem psal-nejvíc se člověk nasměje okamžik předtím, než si natrhne koutky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6827
21.12.20 19:56
@Minči píše:
Ako je to dlho, čo sa nič nestalo? Ak iba pár nedel, tak by som ešte nič nehovorila…
A myslim, že neide o duchov ale o iné entity.
Povedala si, že máš 11 ročnú dceru? Počula si o poltergeistoch?

Neni treba. Pozval jsem Geralta z Rivie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
704
21.12.20 20:03

Přichází farář a autobusák k nebeské bráně, svatý Petr vpouští autobusáka, faráři zastoupí cestu s tím, že bude potřeba ještě něco vysvětlit…Farář protestuje a svatý Petr povídá:,,Bratře, ve tvém kostele se modlili věřící, on ale dokázal, že se v jeho autobuse při projíždění zatáčkami modlili i komunisti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat