Duch v lese

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
281
30.10.15 21:27

No to mi připomíná..malá, nekolikaměsiční dcera také pořád kouká do jednoho rohu pod stropem v ložnici a neskutečně se culí, i když poslední dobou už přestává s tím..:) to nám vždycky řeknu andělíčku, stražníčku, opatruj naší dušičku.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980
31.10.15 12:36

@leslie01 Mohl to být optický klam, hra stínů, zvuků, temný les, ponuro, sychravo a šero, do toho šustění listí a vlastní představivost, do toho nikde nikdo. V téhle samé atmosféře jsem včera byla venku sama s koněm v místech, kam bych pěšky nikdy nešla. Přemýšlím, jsem myšlenkama jinde a najednou přede mnou stojí postava, vynořila se z křoví, stojí a divně kouká, ženská, rozdrbaná bezdomovkyně, fuj, zamrazilo mě v zádech, uvnitř se mi strachy a leknutím sevřelo snad všechno… ale koně se bála, ustoupila a nechala mě projet, pak jsem se ještě otočila a z dálky cítila její pohled v zádech jak mě sleduje. Nic moc zážitek a nebýt na koni, tak mám opravdu strach. Jenže já vím, co a koho jsem na vyjížďce potkala, u tebe a manžela to možná byla souhra optických klamů, ale jsem skeptik :think:. Vy dva nejlíp víte, co jste viděli… tvrdíš, že jste viděli ducha. Já jsem nikdy nic mezi nebem a zemí neviděla, možná proto, že na nadpřirozeno nevěřím a nechci vidět, těžko říct :think:. Já mám občas strach i z racionálních věcí… viz můj zážitek. Natož ještě duchové apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
31.10.15 18:45

@Jana0703 moje mala taky kouka na jedno misto ale bez vyrazu nejakeho :lol: taky se ji ptam co tam furt vidi :D (2 mesice dneska ma)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
1.11.15 23:07

deti

Ano, deti vidi mnohem vice nez dospeli, to je zname. Nekdy bych htela videt to, co ony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2156
6.11.15 10:13

@leslie01 a kde jste to byli? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
6.11.15 11:38

@Evcina

Já snad raději ani ne, stačilo mi vidět film Šestý smysl :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
6.11.15 12:24

Jsem skeptik. Ale loni jsem byla na čundru s kamarády. Spali jsme pod širákem. Asi třetí den jsme spali pod kopcem, kousek od větší vesnice. V noci mne vzbudila bouřka, která byla pár kilometrů od nás.

Když jsem znovu začala usínat, slyšela jsem těžké kroky a jakoby řinčení železa za našima hlavama. Posvítila jsem si na okamžik baterkou. Za hlavama jsme měli jen kousek příkré stráně a hřbitovní zeď, nikdo tam nemohl chodit.

Baterku jsem zhasla a snažila se spát. Kroky byly slyšet fakt silně, to cinkání jakoby okovů taky a opakovalo se to stále znova. No, mrazilo mne. Ráno jsme šli do vsi pro vodu a jídlo a na ceduli u obchodu byla popsaná historie vsi a ten kopec, na kterém jsme spali sloužil jako šibeniční vrch. Zamrazilo mne znova a v tom kamarádka říkala, že v noci měla pocit, že slyší za námi těžké kroky a popisovala ty samé pocity, co jsem měla já. :nevim: Byly jsme hotové obě. Zbytek nic neslyšel, ale oni byli notně ovínění z večera. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2156
6.11.15 13:23

@Ester13 Zrovna jsem koukala na pořad České televize a tam něco podobného zmínili - že se události s negativním emočním nábojem jakoby vtisknou do místa a citlivější osoby je vnímají. Takže nemusí jít úplně o ducha.
A jinak - i my umřeme, i my budeme dušičky, tak snad se nás nebudou bát :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
6.11.15 20:34
@Petullka82 píše:
@Ester13 Zrovna jsem koukala na pořad České televize a tam něco podobného zmínili - že se události s negativním emočním nábojem jakoby vtisknou do místa a citlivější osoby je vnímají. Takže nemusí jít úplně o ducha.
A jinak - i my umřeme, i my budeme dušičky, tak snad se nás nebudou bát :kytka:

Otiskují se i situace pozitivní, akorát, že o tom lidí nemají potřebu mluvit, protože to pak berou automaticky.. Ale jak kolikrát člověku bývá na nějakém místě tak samo od sebe krásně a příjemně… a odchází nabitý energií. Prostě tam, kde se stanou silné emoční zážitky, tak kus té dané energie zůstane na místě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10242
6.11.15 20:49

@leslie01
Babička vás přišla pozdravit. Pokud by to mělo znamenat něco jiného - zlého, tak věř, že byste to poznali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980
7.11.15 15:41

Mrtví nic nedělají, osobně se bojím některých živých…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
9.11.15 16:42

@Petullka82 V Beskydech, na hranici se Slovenskem ;) @Premek_Orac Doufám v to. Proč myslíš, že bych to poznala, kdyby to chtělo ublížit? Nebo spíše jak bych to poznala? Máš zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10242
10.11.15 10:12

Mám. Prostě bys to cítila. Pocity, jak je popisuješ ty pramení z nového, neobvyklého zážitku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat