Náhody nebo duchovno?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Co napsat divné zvlastni.nam taky spadla policka na televizi, druha držela sli jsme spat za chvili asi hodina spadla i ta druha, drzely jako cert 5let
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja chci asi utvrdit v tom, ze o nic nejde…zrejme ta 4souvisi s tou 1…v kuchyni mame svetlo ze 4 zarovek…no kazdopadne to moc prijemne nebylo…doufam, ze tou zarovkou to skoncilo ![]()
zakl.
- Citovat
- Upravit
Nám se ještě ve starým baráku stalo, že nám v noci na chodbě spadl skleněnej kryt ze světla na dlažbu, přitom šrouby i žárovka tam zůstala, jenom to sklo vypadlo
už jsme spali a mysleli jsme, že nám někdo vysklil okno, tak tam přítel naběhl z nějakou tyčí, co sebral po cestě
tak jsem to zametla a chtěli jsme jít znova spát, ale ucejtili jsme smrad, jak kdyby se něco pálilo. Byla to konvice, která sice byla v zásuvce, ale nebyla v ní voda a já, ani přítel jsme jí nezapínali
tak jsme vyhodili pojistky a šli spát k přítelovo rodičům, kteří mají barák přímo vedle nás
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bych řekla, že u vás máte problém s elektroinstalaci, kupte si merak a promerte a nebo si pozvete odborníka. to je tak na vyhoreni..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na duchx věřím, ale v tom, co píšeš, bych žádného nehledala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MarieOVMUC píše:
Bych řekla, že u vás máte problém s elektroinstalaci, kupte si merak a promerte a nebo si pozvete odborníka. to je tak na vyhoreni..
Chtěla jsem napsat to stejné. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V rodině máme přímo odborníka na elektroinstalaci, ta je v pořádku…vyhoření nám vážně nehrozí
to už spíš vidím na chybu spotřebičů…přeci jen už slouží 10 let…
zakl.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
V rodině máme přímo odborníka na elektroinstalaci, ta je v pořádku…vyhoření nám vážně nehrozíto už spíš vidím na chybu spotřebičů…přeci jen už slouží 10 let…
zakl.
vsechny naraz včetně žárovky, ju?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teda - mně na těch věcech nepřijde nic „duchovního“…
Bych ti přála vidět, co se svýho času dělo u nás na chalupě… ![]()
Btw - že spadne skleněná část žárovky se mi jednou za čas stane taky… a fakt nemyslím na duchy… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MarieOVMUC pred revizi ano!
@Petrušačka tak kdyztak popis ve zkratce co se delo na chalupe…aspon se stale vice utvrzuji v tom, ze to byla jen souhra nahod a jsem fakt klidnejsi ![]()
- Citovat
- Upravit
Dálkové ovládání… aušusové baterky, když jsou staré nebo jsou v ovládači déle, tak někdy takhle pálí. stalo se mi to nedávno v práci, když jsem dětem pouštěla pohádku, tak i přes zadní krytku bylo cítit, jak jsou horké (letěli po vychladnutí do koše)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den,
prosím o zachování anonymity - mám tu pár kamarádek a nerada bych, aby věděly, co se doma děje.
Posledních 14 dní se u nás doma dějí zvláštní věci a já už začínám být paranoidní, zda to není víc než jen náhody, proto bych chtěla slyšet i jiný názor od nezúčastněných osob. Zatím se staly 4 pro mě nevysvětlitelné „záhady“ během posledních 14 dnů:
Jsem racionálně založený člověk, ale po včerejšku, kdy byla ohrožena dcera se víc a víc zamýšlím nad tím, zda jde opravdu jen o náhody či mám pod těmi okolnostmi hledat nějaký jiný podtext? Podotýkám, že bydlíme v novostavbě, nikdo tu před námi nebydlel a doteď jsme tu žili bez jediného problému (10 let). Nestalo se vám něco podobného? Co byste si o tom mysleli vy? Hledám spojitosti tam kde nejsou?