Duch v lese

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
188
30.10.15 18:57

Duch v lese

Doufám, že to sem taky patří. Jsem horalka, turistka, chodím po horách od malička, ale co se mi stalo dnes :roll: Šli jsme s partnerem na túru po turistické značce, hodně do kopce mezi tmavými lesy a najednou jsem měla pocit, že periferním pohledem vidím člověka. Mozek si to tak vysvětlil, tak mě napadlo, že je to houbař, ale nikde nikdo. Tak si říkám, že asi větvička, hra stínů, slunce atd…Šli jsme dál, najednou se přítel zastavil a říká: Teď jsem se lekl. Napadlo mě, že vidí medvěda nebo nějaké zvíře, ale nechtěla jsem to vědět. Šli jsme dál a pak mi řekl, že viděl poprvé v životě viděl ducha…Stál přímo před ním, pak se pohyboval, silueta člověka, bílá, průzračná. Myslela jsem, že mě klepne. Sami uprostřed lesů vysoko v horách, nikde ani noha…Pořád si říkám, že to mohla být moje babička, která ráda chodila do hor nebo nějaké duše zemřelého dělníka, který zemřel při kácení stromů (pohybovali jsme se v té oblasti). Měla jsem opravdu nahnáno :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1467
30.10.15 19:05

Brrrr, strachy bych se po :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
30.10.15 19:16

My u nás máme ducha mnicha. :) já ho teda neviděla, ale spousta lidí ano. Postavili na tom místě i pomník. Ale sama ho vidět nechci. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1068
30.10.15 19:17

@leslie01 ua tak z toho nebudu zase spát-minule jsem se v noci vzbudila a syn(3 roky spí se mnou v posteli)úplně nalepený na mě a peřinu přes hlavu, tak jsem ho odkryla a celý se klepal a ukazoval do rohu místnosti, že tam je bubák-šla jsem tam a ukazovala že tam nic není, stále tvrdil to samé, uklidnil se až jsem rozsvítila a usnul až po hodině-husinu mám ještě dnes :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
30.10.15 19:21

Nejlepší na tom, že je jsem extra strašpytel a kdyby ho neviděl i přítel, tak jdu dál a vůbec to neřeším, protože si to racionálně vysvětlím jako nějaký zrakový klam. Ale když jsme to viděli oba, tak jsem tedy do těch kopců pořádně přidala :mrgreen: Nicméně jen tak se tam nevrátím, necítila jsem se tam dobře. Sice nádherná příroda i výhledy, ale celkově takové smutné a ponuré vše kolem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
30.10.15 19:41

Super diskuse, zase neusnu, ale tak ráda si tohle procitam :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
30.10.15 19:41

Já tomu věřím. Moje babička zemřela když mi bylo 10 let, za dva roky v zimě jsme byli se starší sestrou sáňkovat u druhé babičky za chalupou. Bylo šero. Najednou bylo více světlo a kousek ode mě stála babička, usmála se a zamávala. Myslela bych si že je to jen moje představivost, kdyby ségra co byla nahoře na kopečku nade mnou ji neviděla taky. Asi nás přišla zkontrolovat.

@Zacharova

Četla jsem o tom že děti vidí věci co my dospělý ne. NAše malá když byla mimčo se pořád koukala do jednoho rohu a smála se. To je ta lepší varianta. Stát se mně co vám (Vašemu malému) asi bych neusnula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
704
30.10.15 19:46

Že jsem sem lezla, se bojím :mrgreen:

Doufám, že kluk nebude zírat do rohu nebo se počůrám strachy 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
30.10.15 19:48

Já jako malá ještě jsem chodila do školky, jsem se ráno probudila a viděla chlapa hrozícího pěstí, nikdy na něj nezapomenu. Pak už jsem vídala samé kostlivce, nebo ve sklepě v bytovce procházet někoho v hábitech :nevim:. Mamce jsem to řekla až v 8 třídě na zš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
30.10.15 20:02

Jednou jsem byla s kámoškou na hřbitově, že vyvoláme ducha její babičky a ještě předtím jsme viděli hrob mladýho kluka a ještě jsme si říkali, že je chudák, že mu nikdo asi ani nechodí na hrob, byl špinavý ani svíčka nehořela. Tak jsme šli tedy vyvolávat a nepovedlo se to. Při odchodu jsem si všimla, jakoby hořela svíčka u toho kluka a taky že jí. No zdrahly jsme :D

A taky jsme se po svatbě bavili o manželově mamince. A v noci na to penglovky začaly zvonit a přitom léta nejdou. Myslíme si že nám dávala jeho maminka znamení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3486
30.10.15 20:08

Syn se kolikrat vzbudi s brekem a breci ze je v pokojicku bubak, nechce otevrit oci a jenom breci. Kolikrat se tu taky bojim, obzvlast kdyz ma zase tuhle strasidelnou chvili :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
30.10.15 20:24

My máme dům poměrně nový, ale asi nějaká špatná zóna, ač na pěkném místě. U nás doma už hodně lidí vidělo ducha, popisují pořád to samé nezavisle na sobě. Já se teda bojím stát na schodech zády dolů, to cítím, že dole na chodbě někdo stojí. Vše toto divné a známými popisované je právě na této dlouhé chodbě. Já osobně nikdy nic konkrétního neviděla. Ale i obojí sousedi se shodují na zvláštních jevech ve stejnou dobu, tak nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
30.10.15 20:34

@LennaZS Náš dům stál už v roce 1830, kdy byl postavený nevím. No nechci vědět kolik tu je/bylo lidí, také mám občas divný pocit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
30.10.15 20:53

No to je fakt super, dát si víno a přečíst si tohle. Mám úplnou husinu…dobrou noc všem :lol:

• Citovat
  • Upravit
218
30.10.15 21:09

Já spala v řadovém domku, kde strašilo…hrůza. Jakmile se zhaslo, v místnosti se začalo ozývat klepání. Jako když zaklepete na dřevěný stůl… ale měnilo směr, vzdálenost, přibližovalo se to, vracelo. Bylo to jako kdyby někdo chodil po místnosti. Nebo bylo slyšet kapání vody, jako když by v pokoji bylo umyvadlo do kterého padají kapky. Spali jsme tehdy dole a já se šla v noci napít do kuchyně. Šla jsem chodbou a najednou za sebou uslyšela zvuk, jako by někdo hodil kamínek na zeď vedle mě. Šla jsem rychle dál do kuchyně (nerozsvítila jsem), natočila si vodu a stála vedle lednice a nejednou jsem uslyšela stejný zvuk. Tentokrát prudší a ostrý, protože to znělo, jako když by někdo hodil malý ostrý kámen na lednici, vedle které jsem stála. Každopádně to byl hrozný pocit, jako že vás něco pronásleduje. To strašení se stupňovalo, každou noc bylo horší. Vážně jako v hororu. Prakticky jsme nemohli spát. Vydrželi jsme tam necelý týden. Nejhorší to bylo dole. Kroky na schodech, kroky za dveřmi. Měli jsme tehdy strach, aby nás to nepronásledovalo dál. Díky Bohu to tam zůstalo.. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat