Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Holky, tak toto jsem se opravdu pobavila (ikdyž je to spíš dost drsný). S manželem jsme se smáli, jak jsou ty americký duchny (důchodci) nenormální.
Nechápu co tam baba leze, pak to takhle dopadá.
http://www.novinky.cz/…seskoku.html
Tos důchodkyni teda pěkně nazvala ![]()
Tož to chtěla zkusit a pak dostala strach no, hlavný že se nic nestalo ![]()
Mě spíš příjde drsný, že jí někdo nutí vyskočit i když to bylo původně její přání a ještě drsnější je zjištění ,že z padáku se dá vyvléknout
![]()
Jinak důchodkyně je spíš borkyně, že to přežila a nedostala infarkt nebo mrtvici.. ![]()
Ted jsem na to koukla a uprimne lituju instruktora..muselo to byt pro nej strasny ![]()
duchna ve vzduchu
![]()
vždyť se říká, že lidi na stará kolena mají rozum na úrovni malého dítěte a paní je toho tak trochu příkladem ![]()
jo a ještě, že to nakonec dobře dopadlo. já jí obdivuju svým způsobem, měla bych vcelku bobky takhle skočit v jejím věku
Helísku, přesně tak. Na starý kolena lidi opravdu nemají rozum. Zkrátka nejsou schopni reálně odhadnout svoje možnosti - bohužel.
Jinak v reálu je to samozřejmě naprosto děsivý. Naštěstí se nikomu nic nestalo.
Ale když si odmyslím tu hrůzu, tak jsem se musela bábě smát..nemá tam v 80ti letech lézt. Pak to takhle dopadá. ![]()
@Majďula píše:
Ted jsem na to koukla a uprimne lituju instruktora..muselo to byt pro nej strasny
Přesně tak, chudák…ale zvládl to naprosto skvěle, celou dobu ju držel.
Druhá strana mince je, že ji tam neměl vystrkávat, když byla nahoře posr… a nechtěla vyskočit. Já bych ju nenutila a normálně bych řekla ať pilot přistane. Bába by to zacvakala i s chlupama a žádnej seskok by se nekonal.
No je to dost vostrý. Já si skočila před necelýma dvouma rokama, a ješte než jsme šli ke ‚dveřím‘ tak se mě instruktor ptal, jestli jsem si to nerozmyslela. Je zvláštní že jí stejně vystrčil. Evidentně se vyvlíkla tím jak se šprajcovala. Oba měli štěstí, že přežili. A ve finále je to fakt úsměvné ![]()
Duchna se u nás říkalo peřině
jsem čekala, jak někomu uletěla z balkonu. A přitom…
ještě, že se nic nestalo
@Markytka01 píše:
Helísku, přesně tak. Na starý kolena lidi opravdu nemají rozum. Zkrátka nejsou schopni reálně odhadnout svoje možnosti - bohužel.
Jinak v reálu je to samozřejmě naprosto děsivý. Naštěstí se nikomu nic nestalo.
Ale když si odmyslím tu hrůzu, tak jsem se musela bábě smát..nemá tam v 80ti letech lézt. Pak to takhle dopadá.
No, nic směšného jsem na tom nic neshledala, spíš naopak. A jistě to není vina báby, ale instruktora. Zřejmě musela někde nastat chyba už při seskoku, tedy že neskočili volným pádem po břichu, ale přetočili se. Není to tedy vina věku báby, ale vina instruktora. Neměl ji nutit, ale šlo přece o prachy..A taky asi nebyly popruhy správně utažené.
No, šok to je, ale štěstí, že to dopadlo takto
@beckie píše:
Duchna se u nás říkalo peřinějsem čekala, jak někomu uletěla z balkonu. A přitom…
ještě, že se nic nestalo
Taky jsem si říkala, jak jsem četla název diskuze tak jsem čekala něco ve stylu že někomu ulítla peřina z balkonu a ono to byla důchodkyně ![]()
@paam píše:
No je to dost vostrý. Já si skočila před necelýma dvouma rokama, a ješte než jsme šli ke ‚dveřím‘ tak se mě instruktor ptal, jestli jsem si to nerozmyslela. Je zvláštní že jí stejně vystrčil. Evidentně se vyvlíkla tím jak se šprajcovala. Oba měli štěstí, že přežili. A ve finále je to fakt úsměvné
Paam, já jsem se nakonec taky od srdce zasmála:-)))
@pannda no po břiše jdeš až potom, ten kotoul je u každého seskoku… A ty peníze, nevím jak to mají jinde, ale tady co jsem skákala já se podepisoval papír, že jsou nevratné, pokud to nebude zrušeno kvůli jejich chybě.
@Markytka01 no někdy i ty strašný věci jsou směšný… myslím, že na tom nic špatnýho není, zasmát se, když se ve finále nestala tragédie. Dyť to děláme všichni skoro denně, třeba včera přítel sletěl ze schůdků, nejdřív jsem se lekla že se mu něco stalo, ale když jsem viděla že je ok, tak jsem dostala záchvat…